Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 465

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Идеята с "термоформовъчно фолио" ми хареса, но под това име не успях да намеря реален пазар. Би ли пояснил, кой го продава или къде се използва за да го намеря някъде.
    П.с. Към Камен Крумов!

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Идеята с "термоформовъчно фолио" ми хареса, но под това име не успях да намеря реален пазар. Би ли пояснил, кой го продава или къде се използва за да го намеря някъде.
    П.с. Към Камен Крумов!
    Сдобих се с това фолио от завод за пластмасови изделия в гр.Ботевград. За съжаление не знам името на предприятието понеже не съм ходил лично до там. Мой приятел, който вече 5 години е в USA, работеше там. Някакви германци платили за мостра и така и не си я взели. Тогава приятелят ми се обади и каза, че искат да се отърват от един топ 45 кг термоформовъчно фолио. От него се правели чинийки и чашки за еднократна употреба. На германците им е трябвало, за да правят форми за кутии с инструменти. Опитвал съм се да търся такова фолио в Google, но явно наименованието му е друго. За мое съжаление и приятелят ми откакто замина, така и не се обади повече и нямам връзка с него.
    P.S: Мисля, че и кофичките за кисело мляко се правят от такова фолио. Та може да се поразпита тук-там по мандрите от къде си ги доставят и някак си да се стигне до изходната суровина.

Наблюдател
    Регистриран
    17.12.2015
    Пчеларски район
    Пловдив
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    П.с. Към Камен Крумов!

Да не би да става въпрос за Термосвиваемо фолио?
    https://cse.google.bg/cse?cx=partner-pub-5490113792370480:6397401851&ie=UTF-8&q=Термосвиваемо+фолио

Всяко сложно нещо,се състои от множество прости неща.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Величков Виж публикацията
    Да не би да става въпрос за Термосвиваемо фолио?
    https://cse.google.bg/cse?cx=partner-pub-5490113792370480:6397401851&ie=UTF-8&q=Термосвиваемо+фолио

Може би. Моето е бяло, непрозрачно и е 35 микрона

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    0.5мм хлабина може да се измери с луфтомерна пластина, навремето имаше такива комплекти за регулировка на клапаните на Лада, измервателните уреди имат определен клас на точност, повечето шублери 0.1мм, микрометрите 0.05мм

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •