Ей, най- мразя недомлъвките! Ама баш от теб не съм очаквал. Е, ще кажеш ли или да ти се моля?
Ей, най- мразя недомлъвките! Ама баш от теб не съм очаквал. Е, ще кажеш ли или да ти се моля?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Наборе аз клъцвам и малко пресен копър....
Ъмдаа, копърът е за гурме естети... Значи по застройката, трите фундамента на които трябва да стъпим - зехтин /колко по-истински толко по-добре/, ябълков оцет /препоръчвам домашен/ и накрая, но не по важност - мед /тука вече кой какво си е произвел/. Може и още, но отиваме към раздел глезотии.
Виждам, че се усети лек смут при отсъствието ми, но бидох поканен на вечеря...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Такааа, не беше лек смут а нещо повече! Какво ще речеш към глезотиите, вместо ябълков да използвам оцет от нар?
Що с капкомер?
Пак бързаш ей! Уверявам те че бухам направо от шишето и резултата в никакъв случай не е незадоволителен.
Добре де, вкуса е субективно понятие без ясни ограничения! Все пак количеството, което се използва може да коригира киселинноста. Има и мазнина. А тя може и да е олио от тиквено семе, вместо зехтин. Последния у нас е с много съмнително качество, според мен.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))