Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Миналата пролет добавях бабини зъби към сиропа и, ако не си внушавам има добър ефект. На есен също им слагах от бабините зъби..
    По колко милилитра екстракт слагаш на литър сироп ?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    По колко милилитра екстракт слагаш на литър сироп ?
    Аз ползвам таблетки на Вемохерб, а по колко да слагам гледам всеки път на опаковката, че нещо съм зле с онова над врата........как му беше името?

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Аз ползвам таблетки на Вемохерб, а по колко да слагам гледам всеки път на опаковката, че нещо съм зле с онова над врата........как му беше името?

на Вемо таблетките са в пъти по-скъпи от други такива... Дамянов беше направил много добра калкулация на цената (лв./мгр. полезно вещество), мисля че беше напред в тази тема... абе, таблетките от хамерика ми излезнаха по-евтини от нашенските с доставка+ддс...
    е, сега курса на долара е различен, та ситуацията може да е различна, трябва се провери.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    на Вемо таблетките са в пъти по-скъпи от други такива... Дамянов беше направил много добра калкулация на цената (лв./мгр. полезно вещество), мисля че беше напред в тази тема... абе, таблетките от хамерика ми излезнаха по-евтини от нашенските с доставка+ддс...
    е, сега курса на долара е различен, та ситуацията може да е различна, трябва се провери.
    Аз реших да заложа на българското. Интересното е, че бабини зъби има на много места, но българските са от най-скъпите и са с най-много активно вещество.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •