Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 3101

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Така е,все още го поддържаме,ама Всеки ден хляб и сирене да ядеш,не е работа.Друго е да разнообразиш менюто.
    Така е колега.Питаш ли ме мене - по цял ден на сергията,лапам през час по лъжичка мед за поддържане на температурата и като минат няколко по-засукани девойки,търтея в мен се събужда.Иде ми да литна и да ги подгоня в брачен танц...
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Така е колега.Питаш ли ме мене - по цял ден на сергията,лапам през час по лъжичка мед за поддържане на температурата и като минат няколко по-засукани девойки,търтея в мен се събужда.Иде ми да литна и да ги подгоня в брачен танц...
    С годините човек става в ..я мек, а в акъла лек.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    С годините човек става в ..я мек, а в акъла лек.

Ей,млад съм си още.Не,че зарад акъла,по ..я съдя.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Зъболекар казва на пациента:
    - Зъбът ви е излекуван. Не трябва да ядете два часа нищо.
    - А, докторе, не се притеснявайте. С вашите цени няма да ям две седмици!

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Шефът на пожарната влиза в дежурната стая с ръце в джобовете, оглежда бавно огнеборците и след въздишка им казва:
    - Хайде колеги, лека - полека да тръгваме. Парламента се е запалил…

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Днес ме спира полицай. Хубавец, ама полицай, значи не е от академичната общност. Отварям прозореца стоя и си мълча ( ..те нали така обичат). Той ме поогледа, поогледа, помълчахме си и най-накрая не издържа и рече:
    - Е, какво ще правим сега? Какво ще предложиш?
    Вдигнах поглед, запърхах с мигли, фиксирах го право в очите и му викам:
    - Хайде да се оженим. ....
    .... и той взе, че ме пусна да си ходя. Иначе нямах аптечка, преглед на колата, бях без колан и задния десен стоп не бачкаше..
    Какво нещо са мъжете..

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Циганин и мазохист седят в една килия. По едно време мазохиста си реже единият пръст и го хвърля през прозореца. След малко си реже и другият пръст. Накрая китката. Циганинът гледал, гледал, накрая не издържал и му казал:
    - Абе брато, ти много хитро се изнасяш.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    - Татко, влюбена съм в едно момче, което живее далеч. Аз съм тук, а той живее в Австралия!
    - Как се случи това?
    - Виж, срещнахме се в един сайт за запознанства, после ми стана приятел във Facebook, проведохме няколко дълги разговора с WhatsApp, призна ми в Скайп и сега от два месеца сме заедно чрез Viber... татко... имам нужда от твоето одобрение и от твоята благословия!
    - Разбира се! Оженете се с едно "ДА" в Twitter... купете децата от Amazon, платете с Paypal. И ако един ден не можеш да го търпиш повече, продай го в eBay!

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Каква е пряката зависимост между краката и гърлото?
    - Като си намокриш краката - боли те гърлото, като си намокриш гърлото - не те държат краката...

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    И при мен е така,ама рак и мерак не се лекуват.Ако не поръчаме не можем ли да видим менюто.Поздрави и лека вечер.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •