Толкова много се радвам, че стана като в холивудски сценарий с Happy Endпребори се със всички Матеев явно затова си един успял човек защото гониш до дупка това което си си наумил. Искам да питам само защо в Плевенски регион не ви уважават чуствам се неловко когато говоря за вас с уважение и наоколо всички ме гледат странно говоря за хората от Плевенски областен съюз. На една от последните съвети в един град от Плевенски район неискам да казвам къде защото уважавам много председателя, но лекторите няколко пъти казаха колко са добри майките на Ганчо и т.н. никой не коментира, че вече има нова развъдна асоциация и тези хора са се захванали сериозно да отговарят на всичките очаквания от БПРА. Това ме отказва да хода на събираниата и лекциите това ме дразни, че все едно не съществувате какво обединение говорите това няма как да стане според мен.

пребори се със всички Матеев явно затова си един успял човек защото гониш до дупка това което си си наумил. Искам да питам само защо в Плевенски регион не ви уважават чуствам се неловко когато говоря за вас с уважение и наоколо всички ме гледат странно говоря за хората от Плевенски областен съюз. На една от последните съвети в един град от Плевенски район неискам да казвам къде защото уважавам много председателя, но лекторите няколко пъти казаха колко са добри майките на Ганчо и т.н. никой не коментира, че вече има нова развъдна асоциация и тези хора са се захванали сериозно да отговарят на всичките очаквания от БПРА. Това ме отказва да хода на събираниата и лекциите това ме дразни, че все едно не съществувате какво обединение говорите това няма как да стане според мен.
Цитат