Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 35

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    По закон Вие имате право да използвате лекарства (антибиотици). При възникване на проблем (болест) в пчелините, бихте ли ги използвали?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    По закон Вие имате право да използвате лекарства (антибиотици). При възникване на проблем (болест) в пчелините, бихте ли ги използвали?
    Аз лично не бих ги използвал, но за другите членове не знам.

По принцип този въпрос може да бъде зададен към всеки един пчелар в България, който законно или не продава майки или отводки. И ако го попитате - той веднага ще каже, че семействата са му здрави и че не използва антибиотици. Друг е въпроса дали ще му повярвате.

Та от тази гледна точка зададения въпрос е напълно безсмислен, защото всички предварително знаем какъв отговор ще получим. Все едно аз да те попитам ти крадил ли си някога, лъгал ли си някога, нарушавал ли си някой закон някога, честно ли си плащаш данъците и т.н. Все безсмислени въпроси, защото дори и да се закълнеш в отговора "НЕ", пак никой няма да ти повярва.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •