Имам си една чаша(мярка)до ръбъ събира 100гр.Но винаги я пълня един пръст по ниско..Та вчера неможах да си изпия втората чаша.Но,затова пък,компенсирах с вино...
Имам си една чаша(мярка)до ръбъ събира 100гр.Но винаги я пълня един пръст по ниско..Та вчера неможах да си изпия втората чаша.Но,затова пък,компенсирах с вино...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Нямал аудитория! Как я изкелефинчи таз дума, бреййййй! Не си казал- идваме сейчас с Ачката, да ти усвоим майсторлъка немедлено!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Кора , жив да си .
Оня ден го направих същото .
Бат Тянко има подарък от мен .
Жорка,тия два дена "пируети"заради зелето или мюрето......Баси,ако бях на твое място сигуро щеше да ми трябва и трети ден за изтрезняване,че даже и четвърти....
Няма "аудитория", щото ако стъкна един гивеч, ще го ям сам 2 седмици...
Иначе зеленоглавците тая година са тлъсти, щото до средата на януари "папаха" на воля...
Пируетите се удължиха, щото вчера като си дойдох на село (след ГСП-то) вътре беше -5*... и докато запаля, докато отопля... и сложих тавата в 18ч а я извадих сабале в 8ч. Ма за сметка на това зелето е "на кадаиф", а патока е "на конци"...
Оплющях и 2-3 люти чушляка... па ако ще да се разчуе![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Амчи, другия път преди да запалиш каквото и да е изпървом му удари една чаша вино! И тогава като си подгрял котела започвай!
Днес ми е много сладка и ракията и салатата! Защото хванах жената да обтелваме рамки. Имам едни миналогодишни, на стендбай ама нямаше кой. Та двамата ги обтелвахме, а сега са черпим. Хай наздраве, и това доживях да видя!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))