Вижте сами:

Email : wlm.parker21@gmail.com
I am William Parker,an account manager in Yorkshire Bank, I have a business proposal worth £ 12,649,400 Pounds for corresponding details please do email back
the details below ":
First name:
Surname:
Country:
Mobile Phone Number:
I await your prompt reply,
Regards
William Parker
Federal Reserve System (FRS)
20th Street and Constitution Avenue N.W.
Washington, D.C. 20551, USA
Ref: FEDS/COMPENSATION/GRANT/00198101A

Good day,
We have a payment of ($2,500,000.00 USD) for you here at the United States Federal Reserve Bank (FRS).
Kindly reply this mail with your full contact information and address before the bank closes today to enable us transfer your fund.
Yours in service,
Ingrid H. Dahlmann (Ms.) Special Representative, Federal Reserve System (FRS-OIG)

Поздрави приятел.
Аз съм контакт с вас, за да помоли за помощ си по тази поверителна бизнес предложение с пълна финансова (£ 11,500,000.00) полза и за двама ни.
Аз ще ви дам изчерпателен подробности, веднага след като получа вест от теб. Ако можем да бъдем единодушни, да ми изпратите вашия отговор, указващ интереса си по имейл по-долу, за да се даде възможност на нас да започне този ред на обсъждане.
Забележка: Аз не съм много добър в говорене и писане на български език; ако може да се говори, пише и разбират английски език, моля да ме уведомите, тъй като ще бъде по-добре за нашето общуване.
Kindest уважение,
Сър Джон Cunliffe
Заместник Управител,
финансова стабилност
Английската централна банка.
Tel: + 44 (0) 701 004 6359
Е-мейл: jcunliffe08@aol.co.uk

Здравейте, аз съм г-жа Катрин Beyer, се натъкнах на вашия имейл и аз бях развълнуван от духа, за да се свържем с вас. Вие сте били призовани и избрани да служат на човечеството и във всичките си години на тази земя, аз не се съмнявам, че дори и духовни въпроси са извън човешкото разбиране, тя не следва да се пошегува с. Той ми разкри, че вие имате необходимите за изпълнение на тази предложен Не нестопанска цел на проекта, които ще бъдат фокусирани главно върху майката и детето здравеопазването качества. Този проект ще бъде финансиран изцяло от икономиите живота на мен и покойният ми съпруг на г-н Дейвид Картър. Моля, не забравяйте да се свържете с мен, ако се интересувате от връщане на това поколение чрез вашата безкористна служба. И имайте предвид, че труда на любовта, не ще бъде в вена както съм насочено адвоката ми, че трябва да приемете, за да стартирате тази организация, 10% от всички активи (дълготрайни и настоящи) да бъдат разпределени към теб, все пак се прилагат правила и условия. Ако проявявате интерес, моля не се колебайте да се свържете с мен, така че аз мога да ви кажа повече за себе си и всичко, което трябва да знаете за този проект.
Моля, пишете обратно към мен на моя частен имейл адрес: kathy19091@gmail.com
Останете благословена с любов.
Катрин.

Dear Sir,
We have been instructed by your customer to make this transfer to you.
Please find the attached payment copy for your reference. Payment is sent according to the instruction on invoice received from customer.
Best
Regards
Rahul
Undevia
UAE Exchangers
LLC
Ground Floor Inside Al
Manama Hypermarket Opp. LuLu Center,
Ajman
United Arab
Emirates
Phone: