Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 22 от 87 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 211 до 220 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Чанко продаде ли меда, че много лоши неща се чуват?
    Какви лоши неща чуваш.Аз чух, че ще идват 30000 туристи от истока повече от 2015г.Пазя меда за тях, но сега виждам, че ще са повече и няма да ми стигне.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Какви лоши неща чуваш.Аз чух, че ще идват 30000 туристи от истока повече от 2015г.Пазя меда за тях, но сега виждам, че ще са повече и няма да ми стигне.
    Ей, само питаш а нищо не казваш. Дано да си го продал.
    Те тез туристи и без мед им е голям мерака, пък ако хапнат и медец и ние ще трябва да се крием по площадите.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ей, само питаш а нищо не казваш. Дано да си го продал.
    Те тез туристи и без мед им е голям мерака, пък ако хапнат и медец и ние ще трябва да се крием по площадите.
    Теб те харесвах, но мой сме до тук.Заради теб ми излезе прякор -Атанасов питанката. За туристите не кахъри, само да не дойдат с калашниците.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    А сега пък заради мен. Имаше едно време един Пенчо питанката много го гледахме. Днеска чувам изчезнали доста пари от най-добрия град за живеене, нещо да си чул?
    Дай и нещо по темата за да не спамим.
    Долара вече чукна 82 рубли. Само и меда да не последва нефта, че тежко ни горко. Ни шейх да си вече, ни пчелар.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    А сега пък заради мен. Имаше едно време един Пенчо питанката много го гледахме. Днеска чувам изчезнали доста пари от най-добрия град за живеене, нещо да си чул?
    Дай и нещо по темата за да не спамим.
    Долара вече чукна 82 рубли. Само и меда да не последва нефта, че тежко ни горко. Ни шейх да си вече, ни пчелар.
    За меда нали те светнах.Ако си го продал, ще ти услужа с малко. За банките не се кахъри - те имат пари. По днескашната тема -Русия: май ще намажат само от ИДИЛ. Нема да има пари за бомби.Бюджета им бил разчетен на петрол 80$ за барел.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ...Бюджета им бил разчетен на петрол 80$ за барел.
    Това от първа ръка ли го знаеш? Да ти ползваме връзките ,да ни уредиш с нещо евтинко. Каквото падне.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Това от първа ръка ли го знаеш? Да ти ползваме връзките ,да ни уредиш с нещо евтинко. Каквото падне.
    Да, бах на приемането.Калашник искаш ли. -- " Финансовият министър каза още, че частният сектор вече се е адаптирал към $40 за барел, но федералният бюджет на Русия се балансира при $82 за барел, а възстановяване на цените вече никой не очаква. Бюджетът на Русия за тази година е изчислен при $50 за барел средногодишна цена на Urals. Путин нареди дефицитът да не надхвърля 3% от БВП, но по оценки на Citigroup при настоящото ниво от $30 бюджетът ще бъде на минус с поне 4.4% " ------От капитал.Нещо линка ми не работеше.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Да, бах на приемането.Калашник искаш ли.
    По тайно не можеш ли? Смея ли да кажа сега искам ли? Ще пусне някой, ес ем ес на Бат Бойко и какво ще обяснявам? Направо искаш враг на демокрацията да ме изкараш. Не искам. Няма да пиша какво , че ще влезе в кодовите думи и току виж и "тюлени" се появили.
    И за да не си "капо" от ситуацията щот няма да вземеш процент от това, което предлагаш. Погледни в :
    http://www.pchelovod.com
    http://pchelit.ru/buy.html
    При тая евтина рубла все нещо ще ти е на сметка.
    А за руснаците? Те да си мислят как ще се оправят.Те при санкции и война 4.4 % дефицит. Ние под крилото на САЩ и ЕС ще се наложи данъци да вдигаме според нашия финансов министър. Та си мисля онова нещо дето го предлагаш да не е в тая връзка. Щот Бат Бойко демонстрации и протести не го плашат вече.Ама аз нищо не знам. И не искам да знам, защо го предлагаш онова нещо.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Да, бах на приемането.Калашник искаш ли. -- " Финансовият министър каза още, че частният сектор вече се е адаптирал към $40 за барел, но федералният бюджет на Русия се балансира при $82 за барел, а възстановяване на цените вече никой не очаква. Бюджетът на Русия за тази година е изчислен при $50 за барел средногодишна цена на Urals. Путин нареди дефицитът да не надхвърля 3% от БВП, но по оценки на Citigroup при настоящото ниво от $30 бюджетът ще бъде на минус с поне 4.4% " ------От капитал.Нещо линка ми не работеше.
    Всъщност БВП на Русия измерено в долари или евро е спаднал с около 40%. Официално дават спада на БВП в рубли, така изглежда много малък (5-7%). Но не споменават, че рублата преди е била 35 за долар, а сега гони 80. Като се има предвид, че половината от храната си я внасят (всъщност те внасят всичко без оръжията), а никой вносител не им иска рублите, а търсят долари/евро. Май се получава така, че тия рубли вече само за тоалетна хартия стават.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Днес гледахте ли БТВ? Разговор с президента. Показвайки му стадо крави на картина на стената и задаване на въпрос от журналистката - какво ще каже? Той просто каза - ТОВА Е НАРОДА.
    http://www.btv.bg/live/

Страница 22 от 87 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •