Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 463

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    ХА ха ха ха, не е истина. Чанко каза нещо за пчели, но все пак поста му пак завършва с въпрос. Няма празно при него.
    "Въобще не се свенете да си задавате въпросите, ако има нещо за което искате да питате " -----Това е от колегата, на чийто пост се радваш.Ако го подържаш, може и ти да се включиш в отговора на въпроса.Давайте, да ви гепя ноу хауто, щото ще минавам на мрежести дъна.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Атанасов, щом си РЕШИЛ да минаваш на мрежести дъна............. Значи вече си гепил и ноу-хауто!

Нищо лично, поздрави. Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Атанасов, щом си РЕШИЛ да минаваш на мрежести дъна............. Значи вече си гепил и ноу-хауто!

Нищо лично, поздрави. Г. Георгиев
    Аз съм на принципа- човек се учи цял живот.Интересно, че точно във форума изпъква поговорката "занаят не се учи, а се краде"

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ами, щом искаш да питаш нещо - питай като хората, като за начало направи го в съответната тема.
    Ако трябва дори отвори нова тема, ако не си намериш подходяща. Аз тебе не те намирам като "трън", но щом ти се чувстваш така - гузен негонен бяга...

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Аз съм на принципа- човек се учи цял живот.Интересно, че точно във форума изпъква поговорката "занаят не се учи, а се краде"
    Здравейте,

Да, така е. Все пак, трябва да разбираш достатъчно за да знаеш какво да откраднеш. Има колеги които, не казват направо, а те карат да се замислиш кое как и що така.
    Всеки който е споделил нещо (Благодаря), но това не означава, че при мен (или теб) ще е точно така. Трябва си четене, и експерименти. Що се касае до дълбокото дъно, и неговите предимства...... Това е безспорен факт. Възможността през зимата да затвориш плътно, лятото да е на мрежа е предимство (според мен).

Поздрави, Г. Георгиев

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Да, така е. Все пак, трябва да разбираш достатъчно за да знаеш какво да откраднеш. Има колеги които, не казват направо, а те карат да се замислиш кое как и що така.
    Всеки който е споделил нещо (Благодаря), но това не означава, че при мен (или теб) ще е точно така. Трябва си четене, и експерименти. Що се касае до дълбокото дъно, и неговите предимства...... Това е безспорен факт. Възможността през зимата да затвориш плътно, лятото да е на мрежа е предимство (според мен).

Поздрави, Г. Георгиев
    Отварянето и затварянето НЕ Е предимство. Отваряне и затваряне го може ВСЯКО едно дъно.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Я така знам- кой не знае да целува ръка, ша целува..........

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Я така знам- кой не знае да целува ръка, ша целува..........
    Правилното е: " Кой на поп ръка не целува , на попадия дупе ще целува!" Давай попадията!И без ракия и мезе, ако е млада не отказваме.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Правилното е: " Кой на поп ръка не целува , на попадия дупе ще целува!" Давай попадията!И без ракия и мезе, ако млада не отказваме.
    Аре от мен да мине, па и щот съм нов, а ти си стар че те остайм ти да си рекъл нещо отгоре.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Идва пак лято следващата седмица.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •