От 6 години не ползвам нищо срещу нозематоза. Проблеми-никакви. Незнам късмет ли е какво ли ама чукам на дърво и на глава, и така ще карам и за напред.Лично мнение, не че препоръчвам на някого.
От 6 години не ползвам нищо срещу нозематоза. Проблеми-никакви. Незнам късмет ли е какво ли ама чукам на дърво и на глава, и така ще карам и за напред.Лично мнение, не че препоръчвам на някого.
Момчета, някой чувал ли е за Райф машина? Представлява генератор на електромагнитни вълни, с които се облъчва човешкия организъм. Идеята му е че всяка бактерия, гъба, спра и какъвто и да е друг клетъчен организъм вибрира в тялото с определена честота и има определена маса и при подаване на определена честота, клетката изпада в резонанс и й се разкъсва клетъчната обвивка. След много опити има слисък на честоти за различни болести, включително и рак. Излекуване на човешки организъм от определена бактерия или гъба става с няколко сеанса. Мощността на усилвателя е 200-300 вата. Честотите от 4 херца до 20 мегахерца. Заснет процес на пръскане на клетки има в youtube. Ако се знае размера на клетката на ноземата, може теоретично да се определи честотен спектър, в който да се експериментира като се наблюдава под микроскоп. Ако се определи честотата на ноземата, лекуването може да бъде много лесно. По принцип в зависимост от мощноста на усилвателя, обектите които се облъчват могат да бъдат на растояние до около 15-20 метра от антената (плазмената лампа).
Човека направил това откритие при тест излекувал 15 от 15 човека в последен стадий на рак, като 12 от тях за 14 дни, а другите трима за 28 дни. Фармацефтичен гигант иска да купи правата, Райф отказва, тогава "някой" убива спонсора му, запалва лабораторията, където са му всички записки от проучванията и фармацефтите го обявяват за шарлатанин.
Ако има инжинери във форума, могат да потърсят в нета информациа за Royal Raymond Rife. Това са чистотите за болести по хората http://www.rifedigital.com/frequency.pdf
Има колеги, които не са и чували, че има препарати за превенция на нозема. С тоя пост ги прати в зоната на здрача! Обаче мен ме кефи! Благодаря!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
За Royal Rife и за неговите честоти знам отдавна. Дори съм писал във форума за него. Интернет е пълен с материали по въпроса - има хиляди статии. По принцип технологията на Rife не е сложна и до момента сигурно е пробвана от хиляди хора по целия свят. Въпреки това няма надеждни доказателства за нейната приложимост при лекуване на хора. Да, там на микроскопа клетките, вирусите и бактериите се пръскат от резонанса, но как ще ги облъчиш вътре в организама под дебел слой мазнини и мускули?
Кръстника ми рабираше от електроника и можеше сам да си направи апарат, подобен на този на Royal Rife. Половин година преди да почине от рак с него обсъждахме технологията на Royal Rife и той имаше шанса да направи апарата и да го пробва върху себе си. Да, ама явно не се е получило.
Специално за пчелите може би има шанс тази технология да проработи, но трябва да ги строим в редица и да ги прекарваме една по една през тръбичка, като вътре в тръбичката ги облъчваме с мощен източник на енергия с вярната честота. С обикновенна лампа няма да стане. Може би трябва мощен ултразвук или мощно електромагнитно поле. Трябват си много експерименти и много време, докато се разработи работещ уред. С негова помощ наистина могат да се убиват спорите на ноземата. На по-ниска честота биха могли да се убиват и акарите. Всичко това обаче засега е само една теория.
До колкото знам има доста медицински апарати които работят на този принцип, но там лъчите( вълните) се фокусират в определени участъци. Предполагам че тук се говори за механични /звукови/ вълни. Прилагането им зад някъкви бариери предполага сериозни усложнения. Не съм медик но това че другите клетки не се "пръсват" не означава че не се увреждат. Като цяло идеята ми се струва трудно осъществима.
Ако се намери правилната честота и ако се виде, че наистина пръска ноземите, не е проблем облъчването на пчелите, дори ще става много по- бързо от третирането за акар.
Това е едно видео как се пръска нежеланата клетка:
https://www.youtube.com/watch?v=lbeaQ2FaxIc
Чета, акар, честота, механични вълни, та си помислих,ако някой разбере коя е тая честота на механични трептения дето гъделичка по крачетата акара, ще решим и въпроса с вароатозата. Акарите като ги е гъдел ще си падат сами от пчелите. А някои по-податливи може и да си умрат от гъдел и смях.
Чиста , еко работа!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Здравейте колеги, имам един въпрос, тук се говори за витамин С към захарен сироп, може ли да се добавя към инвертиран сироп?
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))