Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
Ако е пчелар би трябвало да са му ясни тея неща, поне малко от малко. Ако е кандидат- няма да се интересува от качество. Болшинството кандидати ги интересуват добиви, цени, продажби.......доходи....т.н. Ако е клиент и толкова много претендира- г-н Цветков му предложи вариант. А ако може и аз да кажа мнение към пчеларите тук.... ако може малко по-кротко с подхранване, сиропи, питки, добавки..... Верно ако страничен човек чете ще остане с впечатление, че едва ли не пчелите ни са изтощени от глад и карат само на добавки,захар..... Лично мнение, не натрапвам на никого.....
Много си прав , аз също съм кандидат пчелар и честно казано в началото за друго не мислех. Сега след около 6-7месеца четене и гледане на клипове расъждавам по друг начин. Колко е важно семейството да е здраво да се грижиш за него ,да му подсигориш що годе паша и да условия. Много пчелари търсят място за пчелин а не се грижат за това да има повече растения за опрашеане. Осъзнах колко благородна е професията и без да преувеличаваме колко сме полезни на човечеството със задаждане на растения ,опрашване на мн видове култури . Всеки мисли , че е лесно ...че изскарват пчеларите пари от труда на животинките ,НООО! Това си е наука ..трябва да си дърводелец,агроном,фармаце фт и т.н. за да зи пчелар.!!!