Хахахах все още не съм ги научил да ритат футбол в кошера и да пият бири
Най-вероятно ще ги оправят Април месец, като им стане тясно. В момента просто нямам място къде да ги съхранявам, а и трябва да се дезинфекцират при повторно използване.
Има вариант да ги направя като сандвич с шперплат, но и той се разлепва и остава по прополиса(играх го този филм).
Тази година така, а другата ще го мисля отново.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
WP_20160115_001.jpg .........
WP_20160115_004.jpg ........... зимата е време за дърводелство
Вальо ,с тази стягичка и с това лепилце , зимното дърводелство няма да върви ! По-смело го форсирай !Валентин ........... зимата е време за дърводелство![]()
WP_20160115_003.jpg............ От ЛЕПИЛЦЕТО 6 години съм доволен вече. а малката стяга /стяга/ по-хубаво от тая голямата. А в сравнение с 2 сандъци дето ми ги прави един дърводелец баначенин съм в ПЪТИ по-доволен, и от габровката и от лепилцето и стегите и пироните. А като сметаш и, че ги возя насам-натам. Ако търсиш кусури- да ти ги кажа, че да не се мъчиш. ;-) Не че се хваля с мойте сандъци тука, ама айде и наша милост да бодне някоя снимка тука.
Е аз пък не съм казал, че ти с лошо ми казваш. Иначе 4 вида лепила съм сменил.......така, че това е мойто лепило. И не го натрапвам на никого. А иначе работата дето върша /не само с пчелите/ си ми харесва, и никой не е дошъл да я свърши заради мен. Така, че и да се присмива някой ми е през.......
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))