А как се придвижва тази платформа?
По-интересно ми е как се отделя от ремаркето или как се поставя върху ремаркето?!? Има нещо недоизмислено в тази конструкция...
Това да му мисли, който я купи.... Ама според мен за тая цена можеше по един прът арматура 12мм да беше пусната от страни, дето ще бъдат челата на кошерите. На 18-20см от пода на платформата, да се получи нещо като парапет. П.П. Олеее то и на пода няма ограничения по дължина, да не се местят кошерите навън-навътре.
То е ясно, че влиза под платформата ремаркето. Те и на Софрон платформите са подобни, той влиза с камиона под тях, но има монтирани хидравлични крикове на камиона, с които ги повдига и демонтира краката. А, тука как ще стане?!? - изпихваш гумите, вмъкваш ремаркето отдолу под платформата и ги помпиш(гумите) отново?!?
Тези поставки/колове или каквото е там се използват в направата на кофражи и имат резби на тръбите. Чрез тези резби се получава повдигането, а след това и свалянето. А е необходимо съвсем малко движение защото капаците се свалят и ремаркето се подпъхва съвсем плътно.
То е ясно, че канатите се демонтират, но това нещо паркирано върху трева със сигурност ще потъне 2-3см, особенно като понатежат кошерите(напълнени с мед), освен ако не се паркира на бетон. Аз гледах и едни други снимки на същата обява във фейса, там имаше снимки на ремаркето без канати и пъхнато под платформата, никъде не се виждат резби за които говориш(освен там където тръбите са с дръжки като "Ф" - но дори и да е така, не ми изглежда особенно практично)...?!?
Прикачен файл 5816
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))