judas, да споделиш тук за шлауха, че да се посмеем и ние?
Румене, поръчах го до ареса на Гъбко (www.gabco.org) в Англия и те го докараха до тук за 4.40лв ако не се лъжа.
judas, да споделиш тук за шлауха, че да се посмеем и ние?
Румене, поръчах го до ареса на Гъбко (www.gabco.org) в Англия и те го докараха до тук за 4.40лв ако не се лъжа.
Благодаря ви на всички за помощта. В крайна сметка ще взема пневматичния на Райдер, а за шума остава да се надявам да не преча на комшиите. Judas, темата е за пневматични, но попитах колегите за мнението им относно електрическите.
Днес взех текера от ремонт (в гаранция е). Кове ама всички скоби трябва да се дозабиват с чук. Ето и разгорора в сервиза.
Никола: Майсторе ама гледай как кове. Не е поправено. Аз трябва всяка скоба да я дозабивам с чук.
Сервиз: Ами за тия пари толкова. Купи си друга скъпа марка.
Никола: Но нали е в гаранция. Тази гранция нищо ли не значи?
Та сега отивам към купуване на нов такер за рамки. При мене ще е трети на брой. Първите два са РАЙДЕР. Искам да сменя марката. Знае ли някой ако си взема някакъв бош дали ще намирам консумативи и цена. Не вярвам да работи с китайските скоби.
Аз работя с комбиниран на Райдер за скоби и пирони. Отначало и при мен не тръгна, но след проба-грешка разбрах, че винтчето отстрани, което е закачено на предпазителя служи и за определяне на дистанцията от която да изстреля скобата. След регулиране от два три оборота и вече над 10 пакета скоби и няколко пакета пирони не е мръднал.
Аз мога да кажа, че съм доволен от моя такер "Райдер". Забил е повече от 5 кутии със скоби, което ще рече над 25 000 бр.скоби.
Що се отнася до сервиза и търговците - Сакар те насочи правилно да се обърнеш към комисията за защита на потребителите. Първо обаче трябва да си сигурен, че вината не е в теб. Имам в предвид да провериш регулировката от винта и налягането на въздух от компресора.
Есента мой познат си купи такер "Райдер" и на десетия удар се повредил. Последвала рекламация в магазина и престой на уреда около 2 седмици в сервиз от където му отговорили, че повредата не е гаранционна. Последва писмо в Комисията и обаждане от магазина, че е станала грешка и съответно му предоставиха чисто нов уред.
Аз кова рамките с големият Райдер.Имах доста празни удари,но монтирах масльонка на входа и нещата се подобриха.За толкова пари-перфектен.Профи такерите са много скъпи за хоби пчелар.Всеки има интернет-да търси!
Ако моят Райдер сдаде богу дух ще си купя такер от Лидъл-на външен вид е идентичен,ползва същите консумативи,цената близка до Райдера,но гаранцията от реални 3 години на Лидл не е за подценяване.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))