Имам един приятел, цял живот пчелар! Но миналата година загуби битката с акара. Дотогава ленти ама нейсе! Та му казвам купи си ОК и ноември,декември накапвай. Вчера се чуваме по телефона. Накапах вика, ама имаше доста подмор от тази ОК? Брях! Стига, ти друго слага ли- питам го? Ами сложих казва мравчена- гел, а ветеринарния ми даде нещо дето помагало и за кокошинки по кокошкитеТака, чакай викам спри! Започна да ме боли главата. Той милия кой каквото му казал и буха вътре.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ако беше споделил, щях да го убедя да не прави така ама...Който не идва у форума, ходи по гората!
В тази тема за вече 111 страници се изписа всичко възможно като се почне от борови връхчета, няколко различни билки, всички възможни ленти и "лекарства", киселини, селекция, термокамери, и какво се оказва - НИЩО НЕ ПОМАГА НА НИВО ПОВЕЧЕ ОТ ПРОФИЛАКТИКА.
Батка, свалям ти шапка ! Наистина ! Ненадминат импровизатор си .В добрия смисъл .Ама и ти си един от тия които са дали акъл на човечеца,цял живот пчелар.Значи и ти имаш трески за дялане.Поеми го под крилото си иго напътствай отсега нататък .А..а..а,впрочем,на колко години е човечеца,цял живот пчелар ?Да не е започнал от май месец ,15 г. да гледа мушинките?Това дето му го дали за кокошинки,ще му утепа всичкия МКБ,АКО ГО Е ЗАВЪДИЛ. И всички в хор ще го питаме –ама как го направи?А той ще си трае и ще ни гледа срама
![]()
Очаквам много скоро някой да препоръча и препарат за "срамни въшки" срещу акара.![]()
Гогол, аз нямам трески за дялане - а цели талпи! Другото тук няма да коментирам. Защото Ямбол ми е близо. Кажи кога и къде да се видим, и ще ти отговоря на всички въпроси. Но дали си струва, хайде да видим де!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))