Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 13
    Потребител
    Регистриран
    16.08.2013

Продавам платформа

Продавам пчеларска платформа за подвижно пчеларство. Нова!Неупотребявана !Цена 1300 лв. тел.0898413888 0898627660

1.jpg2.jpg3.jpg2.jpg5.jpg6.jpg

А как се придвижва тази платформа?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    По-интересно ми е как се отделя от ремаркето или как се поставя върху ремаркето?!? Има нещо недоизмислено в тази конструкция...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    По-интересно ми е как се отделя от ремаркето или как се поставя върху ремаркето?!? Има нещо недоизмислено в тази конструкция...
    Предполагам, че влиза в ремаркето.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Това да му мисли, който я купи.... Ама според мен за тая цена можеше по един прът арматура 12мм да беше пусната от страни, дето ще бъдат челата на кошерите. На 18-20см от пода на платформата, да се получи нещо като парапет. П.П. Олеее то и на пода няма ограничения по дължина, да не се местят кошерите навън-навътре.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Предполагам, че влиза в ремаркето.
    То е ясно, че влиза под платформата ремаркето. Те и на Софрон платформите са подобни, той влиза с камиона под тях, но има монтирани хидравлични крикове на камиона, с които ги повдига и демонтира краката. А, тука как ще стане?!? - изпихваш гумите, вмъкваш ремаркето отдолу под платформата и ги помпиш(гумите) отново?!?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    То е ясно, че влиза под платформата ремаркето. Те и на Софрон платформите са подобни, той влиза с камиона под тях, но има монтирани хидравлични крикове на камиона, с които ги повдига и демонтира краката. А, тука как ще стане?!? - изпихваш гумите, вмъкваш ремаркето отдолу под платформата и ги помпиш(гумите) отново?!?
    Тези поставки/колове или каквото е там се използват в направата на кофражи и имат резби на тръбите. Чрез тези резби се получава повдигането, а след това и свалянето. А е необходимо съвсем малко движение защото капаците се свалят и ремаркето се подпъхва съвсем плътно.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Тези поставки/колове или каквото е там се използват в направата на кофражи и имат резби на тръбите. Чрез тези резби се получава повдигането, а след това и свалянето. А е необходимо съвсем малко движение защото капаците се свалят и ремаркето се подпъхва съвсем плътно.
    Къде видя на снимките резби по тръбите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Къде видя на снимките резби по тръбите.
    Предположих и мисля, че съм прав. Вътрешните два нямат, но в ъглите 4-те със сигурност имат. Но и да нямат, едно малко крикче ще върши идеална работа

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    То е ясно, че канатите се демонтират, но това нещо паркирано върху трева със сигурност ще потъне 2-3см, особенно като понатежат кошерите(напълнени с мед), освен ако не се паркира на бетон. Аз гледах и едни други снимки на същата обява във фейса, там имаше снимки на ремаркето без канати и пъхнато под платформата, никъде не се виждат резби за които говориш(освен там където тръбите са с дръжки като "Ф" - но дори и да е така, не ми изглежда особенно практично)...?!?

Прикачен файл 5816

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •