Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 111 от 149 ПърваПърва ... 1161101109110111112113121 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,101 до 1,110 от общо 1485

Тема: ВАРОАТОЗА

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Дъното може и да не е мрежесто .
    Профилактиката е на първо място .
    Прав си, но мрежестото дъно е част от профилактиката и то целогодишно

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Имам един приятел, цял живот пчелар! Но миналата година загуби битката с акара. Дотогава ленти ама нейсе! Та му казвам купи си ОК и ноември,декември накапвай. Вчера се чуваме по телефона. Накапах вика, ама имаше доста подмор от тази ОК? Брях! Стига, ти друго слага ли- питам го? Ами сложих казва мравчена- гел, а ветеринарния ми даде нещо дето помагало и за кокошинки по кокошкитеТака, чакай викам спри! Започна да ме боли главата. Той милия кой каквото му казал и буха вътре.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Имам един приятел, цял живот пчелар! Но миналата година загуби битката с акара. Дотогава ленти ама нейсе! Та му казвам купи си ОК и ноември,декември накапвай. Вчера се чуваме по телефона. Накапах вика, ама имаше доста подмор от тази ОК? Брях! Стига, ти друго слага ли- питам го? Ами сложих казва мравчена- гел, а ветеринарния ми даде нещо дето помагало и за кокошинки по кокошкитеТака, чакай викам спри! Започна да ме боли главата. Той милия кой каквото му казал и буха вътре.
    И продава мед, и като всеки казва: - моят най - хубав.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Добре, че е жив и здрав след тези експерименти.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ако беше споделил, щях да го убедя да не прави така ама...Който не идва у форума, ходи по гората!

Потребител
    Регистриран
    06.11.2015
    В тази тема за вече 111 страници се изписа всичко възможно като се почне от борови връхчета, няколко различни билки, всички възможни ленти и "лекарства", киселини, селекция, термокамери, и какво се оказва - НИЩО НЕ ПОМАГА НА НИВО ПОВЕЧЕ ОТ ПРОФИЛАКТИКА.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Батка, свалям ти шапка ! Наистина ! Ненадминат импровизатор си .В добрия смисъл .Ама и ти си един от тия които са дали акъл на човечеца,цял живот пчелар.Значи и ти имаш трески за дялане .Поеми го под крилото си иго напътствай отсега нататък .А..а..а,впрочем,на колко години е човечеца,цял живот пчелар ?Да не е започнал от май месец ,15 г. да гледа мушинките?Това дето му го дали за кокошинки,ще му утепа всичкия МКБ,АКО ГО Е ЗАВЪДИЛ. И всички в хор ще го питаме –ама как го направи?А той ще си трае и ще ни гледа срама

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Очаквам много скоро някой да препоръча и препарат за "срамни въшки" срещу акара.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Гогол, аз нямам трески за дялане - а цели талпи! Другото тук няма да коментирам. Защото Ямбол ми е близо. Кажи кога и къде да се видим, и ще ти отговоря на всички въпроси. Но дали си струва, хайде да видим де!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Очаквам много скоро някой да препоръча и препарат за "срамни въшки" срещу акара.
    Какво мислиш, че има в пудрите против бълхи и кърлежи
    Питай някой познат ветеринар какво има в млякото и ще ти стане лошо.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 111 от 149 ПърваПърва ... 1161101109110111112113121 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •