Пробвал съм от забравената на Бат Венци Автоклима. Като кусах 5 годишната ми стана гот, ама като допрях 7 цата до устата си и забелих очите! Какви нерви имате бе хора- как търпите? И двамата сте големи Венцита- обичам ви!
Пробвал съм от забравената на Бат Венци Автоклима. Като кусах 5 годишната ми стана гот, ама като допрях 7 цата до устата си и забелих очите! Какви нерви имате бе хора- как търпите? И двамата сте големи Венцита- обичам ви!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тянка това CAPI ,колко години ще го чакаш да старее?Браво! Също ми е като 35 годишна булка(чужда)...Направо със суджук и подложих......Благодаря!
Бат Ангеле, да си жив и здрав! Какво ти чакане! Тя тази няма да стигне и за половината ми дружина! Твоята също не пада надолу, дори напротив. Догодина дай Боже повече, та да почерпя цяла България! Ха сега, моля пусни една снимка на вълчата салатка! А, може ли?
Аааа,Тянка,работното време(17ч) мина.Ако взема да работя(да снимам) може да ме барнат от инспекцията по труда,че работя и ...........Нещо немога да вдяна на новия телефон-прави големи снимки и не мога да ги втикъм у форома.....
Комшията земеделец! Застанал отпред и продава салатка! Взех една да му помогна с пласмента. Един лев бройката, ама излезе салата за един взвод новобранци! Тука в къщи ми грачи една гарка, ма не е рошава. След малко също като в приказката, е почти де -гаргата започва да чурулика като славейче! А пък аз от мезе като на Ачката, оголвам зъби и ръмжа като вук. Абе почти като новогодишно шоу, ама от Хачо- като едно време! Смях! Наздраве!
Бат Тянко сега ще опитам алжирката да видим как е. Един комшия пенсионер ме видя като я носех и ми каза, че ако е хубава да си стискам задника, защото тръцнали и ще оцапам гащите. Затова едно време в Странджа са ходили все с черни гащи :-) :-) :-) :-)
Кво ши тръцкаш- пусни му гласеца издебело и му цокни издебело!
Четох другата тема, в която колегите се черпят с мед. Еми това верно извратена работа! На краставичар краставици, ами на тоз дето прави презервативи примерно, неща и да си помисля....Аз се наработих и сега почивам. Понеже отвън изглежда приятно слънчево реших да си сипя една ракия за обяд. Та белким освен душата си стопля и стомаха. Мъка! Наздраве колеги и колежки!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))