Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 358

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Днес взех текера от ремонт (в гаранция е). Кове ама всички скоби трябва да се дозабиват с чук. Ето и разгорора в сервиза.
    Никола: Майсторе ама гледай как кове. Не е поправено. Аз трябва всяка скоба да я дозабивам с чук.
    Сервиз: Ами за тия пари толкова. Купи си друга скъпа марка.
    Никола: Но нали е в гаранция. Тази гранция нищо ли не значи?

Та сега отивам към купуване на нов такер за рамки. При мене ще е трети на брой. Първите два са РАЙДЕР. Искам да сменя марката. Знае ли някой ако си взема някакъв бош дали ще намирам консумативи и цена. Не вярвам да работи с китайските скоби.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Аз работя с комбиниран на Райдер за скоби и пирони. Отначало и при мен не тръгна, но след проба-грешка разбрах, че винтчето отстрани, което е закачено на предпазителя служи и за определяне на дистанцията от която да изстреля скобата. След регулиране от два три оборота и вече над 10 пакета скоби и няколко пакета пирони не е мръднал.

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от nikola.vladov Виж публикацията
    Днес взех текера от ремонт (в гаранция е). Кове ама всички скоби трябва да се дозабиват с чук. Ето и разгорора в сервиза.
    Никола: Майсторе ама гледай как кове. Не е поправено. Аз трябва всяка скоба да я дозабивам с чук.
    А защо не си потърсите правата като потребител чрез Комисия за защита на потребителите? Понякога е достатъчно само да намекнете за това на съответния търговец, за да стане по сговорчив.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010

Та сега отивам към купуване на нов такер за рамки. При мене ще е трети на брой. Първите два са РАЙДЕР. Искам да сменя марката. Знае ли някой ако си взема някакъв бош дали ще намирам консумативи и цена. Не вярвам да работи с китайските скоби.
    Аз мога да кажа, че съм доволен от моя такер "Райдер". Забил е повече от 5 кутии със скоби, което ще рече над 25 000 бр.скоби.
    Що се отнася до сервиза и търговците - Сакар те насочи правилно да се обърнеш към комисията за защита на потребителите. Първо обаче трябва да си сигурен, че вината не е в теб. Имам в предвид да провериш регулировката от винта и налягането на въздух от компресора.
    Есента мой познат си купи такер "Райдер" и на десетия удар се повредил. Последвала рекламация в магазина и престой на уреда около 2 седмици в сервиз от където му отговорили, че повредата не е гаранционна. Последва писмо в Комисията и обаждане от магазина, че е станала грешка и съответно му предоставиха чисто нов уред.

Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан

Аз ползвам Bostitsh (не помня кой модел) вече 11 години без никъкъв проблем. Марката е професионална, цената е в пъти по-висока от Raider, качеството също.
    Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Аз кова рамките с големият Райдер.Имах доста празни удари,но монтирах масльонка на входа и нещата се подобриха.За толкова пари-перфектен.Профи такерите са много скъпи за хоби пчелар.Всеки има интернет-да търси!
    Ако моят Райдер сдаде богу дух ще си купя такер от Лидъл-на външен вид е идентичен,ползва същите консумативи,цената близка до Райдера,но гаранцията от реални 3 години на Лидл не е за подценяване.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Лидъл откъм гаранция замяна на уреди или възстановяване на парите са без забележки! Супер коректни!

Наблюдател
    Регистриран
    17.01.2016

taker kl

zdraveite i az si patihboti s raidera parviq rabot tri zgodini sled tova kupih tri broq za dvai nemeseca i ne rabotqt ot tam serviz i pak taq
    sega vzeh KL turskie na savsem druga rabota zasega sam dovolen

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от stanislav_latev Виж публикацията
    zdraveite i az si patihboti s raidera parviq rabot tri zgodini sled tova kupih tri broq za dvai nemeseca i ne rabotqt ot tam serviz i pak taq
    sega vzeh KL turskie na savsem druga rabota zasega sam dovolen
    Е до кога така (БГ) едвам го разчетох имайте малко уважение към колегите бе хора!
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аз кова телта на рамката с такера не легнала а права,кова от горе на долу и така не ми тежи такера а и той е много лек. Въртя рамката под мишницата си.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •