Това се продава и в Ташев и в Баухаус в София. Там можеш да го видиш.
Това се продава и в Ташев и в Баухаус в София. Там можеш да го видиш.
Тези ''шейни'' се правят в 90%+ от случаите от шперплат, най-обикновен, но по-качествен по възможност... 18 мм дебелина са предостатъчни. По-важната част са плъзгачите които влизат в релсите, най-елементарните ги правят също от шперплат, или от пластмаса, твърда дървесина, метал... купешките са алуминиеви с формата на обърнато ''Т'', и влизат доста плътно в каналите на плота. Варианти много... за всеки бюджет и способности.![]()
...между другото, има твърдение, което напълно споделям, че 99% от работата в дърводелската работилница може да се свъши от само 2 машини: настолен циркуляр и ръчна фреза (обер-фреза). от там изходих, като пуснах клипа на ''шейната''... в случая падащия циркуляр се явява екстра, без която можем да минем.
Здравейте,
Какви операции можеш да извършваш с "пендулата"? Само разкройване на р-р. Не се сещам за нищо друго.
Поздрави, Г. Георгиев
Моите са от ПДЧ,но от старото,новото е като вафла(много е рехаво)! Водачите за каналите си ги направих от бук.Здравейте,
БЛАГОДАРЯ, МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!
Макар и да съм гледал такива клипове.........кой да се сети! При всички случаи, ще се губи от височината на рязане. По важното за мен ще бъде възможността да имам прав ъгъл. Сега се чудя от какво да го направя. Ще ми се да е нещо здраво, не знам дали има хидрофобен шпертплат 10мм. Мисля си, че с него ще е най-добре. Споделете от какво са вашите каретки, моля.
Поздрави, Г. Георгиев
Е разкрой де , на мен затова ми трябва , виж ако има някоя дето да прави и кафе;...
Здравейте,
Точно затова ми бе и мисълта! Ние дето не разполагаме с "неограничени" средства, ни се налага да правим компромиси. Помисли по въпроса дали си струва?
Каза преди време, че ще сменяваш настолния. След време като смениш сегашния, кво трпайм с "пендулата".
"Пендула" - 300лв. Настолен - около 700лв. С настолният ще можеш да извършваш споменатите операции. "Пендулатаааааа" става излишна.
Карай така засега и трупай пачките за по-готин настолен. Лично мнение!
Поздрави, Г. Георгиев
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))