Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 424

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    гр. Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Silvia Виж публикацията
    една идея за защита от кълвачи, мрежата е 0.77 лева за кв. метър, ширината е 3 метра от тук http://www.agrinet-bg.com
    На снимката виждам кошерите са поставени директно на равна повърхност. Аз имам същите кошери и мисля точно така да ги поставя /на равна повърхност/, но не знам дали ще има хубава вентилация от мрежестото дъно.

Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Град Правец
    Палетата са покрити с влагоустойчив кофражен шпертлат, предполагам вентилацията е достатъчна, но за гнездото отвътре, ще имам информация при първия преглед, сега наблюдаваме, че в хранилките се събира доста конденз, оставихме ги с тази цел, през лятото ни правеше впечатление, че температурата в гнездото е по-ниска, от тази в дървените кошери, прополиса винаги беше чуплив.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от xenon Виж публикацията
    На снимката виждам кошерите са поставени директно на равна повърхност. Аз имам същите кошери и мисля точно така да ги поставя /на равна повърхност/, но не знам дали ще има хубава вентилация от мрежестото дъно.
    Здравейте,

При тази равна повърхност, винаги може да се пробият дупки, и да се подобри вентилацията. Ако са на палета, или малко над земята.

Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Ако не се затвори дъното какво ще стане?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •