Бат Венци от всичко може, но само веднъж седмично! Освен ракията от нея може,даже препоръчвам ежедневна консумация по 50 грама. Лекарите казват 30, ама забравят ДДС то. Даже най- добре да се разпредели количеството през целия ден! Освен това, всеки ден трябва да охакваме по една чаша истинско червено вино! Аз препоръчвам мерло от Южна България и бордо от Бордо. Като също така е добре френското вино, да се консумира с френска любов, а българското с любовница от тука! За ракията всички знаем, че най-върви с добра компания и салата. Чакай сега да видя колко е часа...Ами какво ще го гледам тука сме само съмишленици пчелари- наздраве на всички, колеги и колежки. На всички пожелавам магазини тежки и малко забежки!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В темата за Хумор, шеги и вицове стана въпрос за начините на приготвяне на яйца, та се сетих за тази статия:
http://inspiredfitstrong.com/bg/2014...D%D0%BA%D0%BE/
Ачка, тайно се надявам тези дни, да ни изненадаш с някой кулинарен шедьовър- А Ла Йосифов! Мерси!
Пак съм на гости...
На сега тъкмо спретвам бързи пици. Купувам едни питки от метро, предлагат ги по заведенията като пърленки.. ползвам ги за блат, отгоре намазвам с малко масло с оная как в левия ъгъл, после малко лютеничка, сиренце кашкавал и чубрика. Буквало за 30 мин се приготвят и пекат 4бр...
Гоше, а пробвал ли си вместо чубрица да сложиш риган, мащерка, босилек и малко кимион? А, ако ти се цапа мога да те черпя истинско тесто. Тогава ще се доближиш много до оригинала. А може и като направя градинската пещ, да дойдеш с твоите жени. И да направим някоя и друга истинска италианска пица на пещ. Пече се на 400 градуса за 2 минути и това е!
Тяна, с удоволствие бих дошъл да ме научиш, дори да си го правя.
Пу,у,у, не си казал! Никакъв проблем!
Вкъщи замириса на пържолки! Жената вика не ми наливай- ще се напия. Пий бе жена утре може да няма! Но аз съм нещастен, защото Ачката не ще да споделя творчество! Не свърши ли това гостуване?
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))