Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 43 от 169 ПърваПърва ... 3341424344455393143 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 421 до 430 от общо 1685
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Бат Венци, а бухтички със сиренце хапвате ли си? Не помня споменавал ли съм, но ето как ги правя. Слагам в една купа 250 грама кисело мляко,а в него малка лъжичка хлебна сода. Като угасне добавям две яйца, половин лъжичка сол и още толкова захар. Брашно колкото поеме и сирене на вкус. Например 200-300 грама, защото го обичам. После като го поомеся го разточвам с олио върху кухненския плот. Става приблизително 0.5 см. Режа на малки ромбоиди като за една хапка и пържа. Приятен апетит. Ако някому е трудно с формирането нека направи по рядка смес и загребва с малка лъжичка и пуска в олиото. Ако и това му е трудно лятото да ми дойде на гости, ще направя с кеф!
    Почвам Тянка бухтичките-сигурен съм че ще станат!!Ако някой "падне" нека да тежи на твоята съвест.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Венци от всичко може, но само веднъж седмично! Освен ракията от нея може,даже препоръчвам ежедневна консумация по 50 грама. Лекарите казват 30, ама забравят ДДС то. Даже най- добре да се разпредели количеството през целия ден! Освен това, всеки ден трябва да охакваме по една чаша истинско червено вино! Аз препоръчвам мерло от Южна България и бордо от Бордо. Като също така е добре френското вино, да се консумира с френска любов, а българското с любовница от тука! За ракията всички знаем, че най-върви с добра компания и салата. Чакай сега да видя колко е часа...Ами какво ще го гледам тука сме само съмишленици пчелари- наздраве на всички, колеги и колежки. На всички пожелавам магазини тежки и малко забежки!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    В темата за Хумор, шеги и вицове стана въпрос за начините на приготвяне на яйца, та се сетих за тази статия:

http://inspiredfitstrong.com/bg/2014...D%D0%BA%D0%BE/

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, тайно се надявам тези дни, да ни изненадаш с някой кулинарен шедьовър- А Ла Йосифов! Мерси!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Пак съм на гости...

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    На сега тъкмо спретвам бързи пици. Купувам едни питки от метро, предлагат ги по заведенията като пърленки.. ползвам ги за блат, отгоре намазвам с малко масло с оная как в левия ъгъл, после малко лютеничка, сиренце кашкавал и чубрика. Буквало за 30 мин се приготвят и пекат 4бр...

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Гоше, а пробвал ли си вместо чубрица да сложиш риган, мащерка, босилек и малко кимион? А, ако ти се цапа мога да те черпя истинско тесто. Тогава ще се доближиш много до оригинала. А може и като направя градинската пещ, да дойдеш с твоите жени. И да направим някоя и друга истинска италианска пица на пещ. Пече се на 400 градуса за 2 минути и това е!

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Тяна, с удоволствие бих дошъл да ме научиш, дори да си го правя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Пу,у,у, не си казал! Никакъв проблем!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Вкъщи замириса на пържолки! Жената вика не ми наливай- ще се напия. Пий бе жена утре може да няма! Но аз съм нещастен, защото Ачката не ще да споделя творчество! Не свърши ли това гостуване?

Страница 43 от 169 ПърваПърва ... 3341424344455393143 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •