Вкъщи замириса на пържолки! Жената вика не ми наливай- ще се напия. Пий бе жена утре може да няма! Но аз съм нещастен, защото Ачката не ще да споделя творчество! Не свърши ли това гостуване?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
То няма с какво да се "похвали" човек.Днес от 13ч. се мъча,точа лиги за вечерята,умрях от глад и......преди час най-после вечерях.Нищо особено-капама с четири вида месо.Сега вече съм на памид..
Намазах обилно дъното на гювеча с гъша мас и.. ред зеле(кисело) ред мръвка...4 часа във фурната..Накрая мислех да натруша домашно сирене отгоре и пак да запеча,но...изядох сиренето за мезе на "капито"..Те тва е,мъка.
Чакай малко, че и аз се обърках! За мен 150 гр са три аперитива. Давай да уточним, че да не стават недоразумения!
Имам си една чаша(мярка)до ръбъ събира 100гр.Но винаги я пълня един пръст по ниско..Та вчера неможах да си изпия втората чаша.Но,затова пък,компенсирах с вино...
Днес ми е много сладка и ракията и салатата! Защото хванах жената да обтелваме рамки. Имам едни миналогодишни, на стендбай ама нямаше кой. Та двамата ги обтелвахме, а сега са черпим. Хай наздраве, и това доживях да видя!
Ачка, щом още се заглеждаме по чуждото значи и ние сме тавряз! Просто на този акъл дето сме сейчас, наблягаме на качеството. А когато баничките бяха по 15 стотинки, държахме на количеството. Мен, ако питаш всичко е до дамазлък и благодатна почва!
Днес искрено се надявам на някой шедьовър от твоя страна...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))