Аз също така си мисля. Посланията са 2 - едното е за заблуда (за нискоразвита цивилизация), а второто - за високоразвита цивилизация, стигнала до едно точно определено ниво на развитие (нашето - със самолети, космически кораби и лазери). Само ние можем да открием величието, прецизноста и замисъла на всичко това.
Ако всичко беше предназначено само за аборигените (недоразвитите цивилизации), нямаше да има нужда толкова да се престарават. Можеха доста по-набързо да претупат нещата и да им излезе много по-евтино (предполагам те също си имат икономика).
Според вас кога са издигнати пирамидите и надписите по тях в по-късен етап ли са добавени?
Ти изгледа ли филма? Видя ли с какви камъни е построено - всичките са с различни размери и със сложни криви форми, но въпреки това си пасват идеално до десета от милиметъра. Това е ярка и целенасочена демонстрация на свръхтехнологии (може би антигравитация по време на обработката) и на свръхпрецизна обработка (0.1 мм) на детайли с тегло няколко тона. Осъзнаваш ли, че всеки един детайл е бил индивидуално проектиран и изработен. Ако ти си архитект, би ли си направил труда да нарисуваш 1 милион триизмерни чертежа, или просто щеше да изградиш всичко с еднакви по размер блокове (тухли) с форма на идеален паралелепипед?
Определено проектанта и строителя са имали като първа и основна цел ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВИСШИ ТЕХНОЛОГИИ и на ВИСШИ ПОЗНАНИЯ на математиката, физиката и астрономията. Говорим за технологии, които ние все още не сме ги постигнали. Погледни снимката по-долу и ми кажи как ти би изпълнил подобна конструкция и колко би ти струвало (като проектиране, обработка и изпълнение). И след това си представи, че създателя на съоръженията е конструирал, обработвал и монтирал милиони такива блокове със скорост по 1 на всеки няколко минути. Защо си е правил труда да създава такива сложни форми и сглобки, освен с цел ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ТЕХНОЛОГИИ. И това не е само в един строеж, а в стотици строежи по целия свят.
Capture.JPG
Виж - в малки размери можем да го правим, и това сигурно ни е струвало поне един човекомесец труд, но я си представи, че трябва да го правиш буквално за секунди - проектиране, изрязване и монтиране, при това на блокове с тегло по няколко тона ....... Как ти се струва?
Capture.JPG
Има една теория, че такива сложни форми са използвани с цел икономия на материал - все пак гранита се е доставял на ръка от почти 1000 километра. За да опровергаят това твърдение, създаделите на конструкциите нарочно са направили СИМЕТРИЯ. Виж снимката по-долу - това са двете стени на един коридор. Формата на конструкцията на двете стени е една и съща с точност до десета от милиметъра. С това създателите искат да ни докажат, че въобще не им е пукало каква е формата на камъните - те са ги изрязвали с произволна форма и целта на всичко това е била само една единствена - ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ.
Capture.JPG
А дали е така или нещата са по - прости? И сега един майстор каменоделец работи по същия начин, но за разлика от тогава сега се използват малки по размер камъни. Веднага ще кажете ууууууууу - не е вярно и аз ще се съглася с вас. Но ще ви кажа друго. Моята вила на която ми е пчелина има точно по този начин камъни в ъглите си. Направени от съвременни майстори, а не от извънземни. Целия първи етаж е от камъни и една от стените. И тези майстори не са имали възможността да четат за извънземните и начина им на строене. Такива къщи и сгради има по целия свят, но няма кой да им обърне внимание. Приели сме, че всичко това е построено от извънземни и вече си го повтаряме като мантра. Сега ще ми кажете: Но виж с каква големина са, с каква сложност. Да. Съгласен съм и с това. Но само пирамидите ли са такива? Какво ще кажете за фигурите в Наска? За големите фигури на Великденските острови? Ще ви кажа едно нещо което пак ще кажете, че не е така. Знаете ли с каква цел са правени всички тези неща? За да се намира работа на хората, да се омаломощава тази сила в народа за да не мисли за глупости, а вечер да се дотътри до вкъщи от умора и глад и да спи като заклан. Това се прави и сега. Така, че според мен не е чак толкова фантастично. Матеев, спомни си когато в клас ти казваха, че ще можеш да говориш с друг до всяка точка на света, а още нямаше телефони. Ето, сега не го ли правим това? Друго което е интересно, че имаше и една версия, че ще се движат тротоарите и хората само ще се качват върху тях и ще се предвижват, но това не се е постигнало още. Само ескалаторите са нещо такова за сега. Значи докато нещо не го знаем ни се струва, че е едва ли не извънземно, а като го погледнем от друг ъгъл май не е съвсем така.
Горните редове са построени точно, а какво ще кажеш за най долния ред камъни? Просто още не са били дошли извънземните и докато са ги чакали са направили един ред ей така да се намират на работа. И лошото е там, че и извънземните не са го забелязали. Как може първия ред да е толкова нескопосан, а оттам нагоре всичко да е до част от милиметъра? Или май са работили на принципа - желязна глава на дървени крака.
Освен физически и математически константи има и чисто астрономически.
Височина 146,6076571675 метра. Ако се умножи по 1 000 000 дава стойност(в километри) много близка до разстоянието между земя и слънце в перихелий.
Списък на обектите в Слънчевата система по разстояние до Слънцето
Този пост е редактиран от 212x; 10.01.2016 в 15:04.
Ернст Мулдашев има няколко книги на тази тема.....Не само пирамидите са интересни,а и многото по-малки монументи пръснати по цялото земно кълбо в строга конфигурация.....Поредицата е мн.инересна.....https://chitanka.info/person/ernst-muldashev
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))