Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 73

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Брусе, ти прочете ли си заглавието на темата? Аз чух от един колега, че през миналия сезон добива му от 10 кошера ДБ е 900 кила! И мани другото ами му и вярвам!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    31.01.2012
    Пчеларски район
    Южен централен
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Брусе, ти прочете ли си заглавието на темата? Аз чух от един колега, че през миналия сезон добива му от 10 кошера ДБ е 900 кила! И мани другото ами му и вярвам!
    Ако говориш за двумайчни семейства, излиза по 45кг. на семейство.Напълно постижимо при добра година за стандартно отглеждане. Не се сещам за съществени придимства на такова отглеждане ,но работата е много повече.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Егати кошерите, егати добива.

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Според мен може да се направи отводка с горната майка и всичко нагоре да се напълни с мед.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Юрка, те това и правят! Сиреч с 3,4 ходения на година- толкова!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Ами не знам. Аз съмна принципа, че едно нещо или го правиш както трябва или изобщо не се захващаш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Акацията не е проблем да се посрещне със силни семейства едно майчини. Проблема е след акацията ако няма паша до слънчогледа семействата се стопяват... Всеки сам трябва да си прецени, как да работи, но единствения начин да си винаги готов за паша е да работиш с помощно семейство. Дали ще налиташ пчели, дали ще даваш пило или пчели и пило...

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    Акацията не е проблем да се посрещне със силни семейства едно майчини. Проблема е след акацията ако няма паша до слънчогледа семействата се стопяват... Всеки сам трябва да си прецени, как да работи, но единствения начин да си винаги готов за паша е да работиш с помощно семейство. Дали ще налиташ пчели, дали ще даваш пило или пчели и пило...
    Или рояци...
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •