Брусе, ти прочете ли си заглавието на темата? Аз чух от един колега, че през миналия сезон добива му от 10 кошера ДБ е 900 кила! И мани другото ами му и вярвам!
Брусе, ти прочете ли си заглавието на темата? Аз чух от един колега, че през миналия сезон добива му от 10 кошера ДБ е 900 кила! И мани другото ами му и вярвам!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Според мен може да се направи отводка с горната майка и всичко нагоре да се напълни с мед.
Юрка, те това и правят! Сиреч с 3,4 ходения на година- толкова!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ами не знам. Аз съмна принципа, че едно нещо или го правиш както трябва или изобщо не се захващаш.
Акацията не е проблем да се посрещне със силни семейства едно майчини. Проблема е след акацията ако няма паша до слънчогледа семействата се стопяват... Всеки сам трябва да си прецени, как да работи, но единствения начин да си винаги готов за паша е да работиш с помощно семейство. Дали ще налиташ пчели, дали ще даваш пило или пчели и пило...
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))