ОТБОРА, ЗДРАВЕЙТЕ,
Когато ми се наложи преди няколко години да корегирам бях взел доста марки мин. вода. При мен се получи с Девин изворна (с розовият етикет), но гледам да не падам много с градусите. При по-нисък градус се усещат ароматите, търся компромисно решение. Гледам на мен да ми харесва! Гостите ако не им харесва ще пият по-малко. МАЙТАП! Когато съм черпил, или давал на някой, повечето казват, че им е силна. Въртя се около 45-48 градуса.
поздрави и НАЗДРАВЕ! Отивам да си долея, оппппа, изпил съм я, да си налея една за лека нощ! Г. Георгиев
Ново изображение 640.jpgDSCF0548.jpgDSCF0550 640.jpgАдашко ,ако я забравиш за повече от една година??А това на снимките класиката в жанра.
Адаш твоя кът за свещенодействие наистина е класика. Ако можеш да я забравиш 5-10 години още по-добре, но трябва да е в уморено буре.
А моята жена преди малко вика- за салата има ракия, но какво ще ядем?![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Слънчо, ако си мислим за едно и също вече не го яде! Пък и яз са назландисвам! Виж ракията е друго нещо. С нея си лекувам умората. Примерно върна се в къщи, кача се на тавана и почвам да се чудя какво да кусам от това дето са пратили колегите.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))