Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Ангеле, от сини сливи съм варил много пъти. От дуди не съм. Плодовата ракия когато се прави преварка се оставя малко джибра от сока и се слага в преварката за дъх (особено при кайсия, смокиня ,синя слива).От портокала мирише на парфюм. Ябълката има кофти дъх(Матеев, нищо лично, твоята може да е по -добра ). Виждам, че има доста ракеджии , така че пак наздраве!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    На такива казани ли правите преварка, или на стария модел?

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Аз съм вземал дестилирана вода от хим. лаборатория и няма проблем и при по-нисък градус .Но с друга под 45 градуса и на мен ми е помътнявала.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    ОТБОРА, ЗДРАВЕЙТЕ,

Когато ми се наложи преди няколко години да корегирам бях взел доста марки мин. вода. При мен се получи с Девин изворна (с розовият етикет), но гледам да не падам много с градусите. При по-нисък градус се усещат ароматите, търся компромисно решение. Гледам на мен да ми харесва! Гостите ако не им харесва ще пият по-малко. МАЙТАП! Когато съм черпил, или давал на някой, повечето казват, че им е силна. Въртя се около 45-48 градуса.

поздрави и НАЗДРАВЕ! Отивам да си долея, оппппа, изпил съм я, да си налея една за лека нощ! Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Ангеле, да си жив и здрав! Какво ти чакане! Тя тази няма да стигне и за половината ми дружина! Твоята също не пада надолу, дори напротив. Догодина дай Боже повече, та да почерпя цяла България! Ха сега, моля пусни една снимка на вълчата салатка! А, може ли?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Аааа,Тянка,работното време(17ч) мина.Ако взема да работя(да снимам) може да ме барнат от инспекцията по труда,че работя и ...........Нещо немога да вдяна на новия телефон-прави големи снимки и не мога да ги втикъм у форома.....

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    А пък аз давам- наред! Я ти стой на тоя студ с палката. Че да ти се паднат само изрядни шофьори! Ще се молиш да ти се падне някоя издънка, като мен. Слизам вадя по една курабия, отивам за кафе и им давам по една....хартия. Другия път като ме видят, хич не се чудят. Ами направо се хвърлят пред колата.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Наблюдател
    Регистриран
    08.12.2014
    Пчеларски район
    близо до Плевен
    Чак пък изряден. Плащам си актовете. Помагам на хазната. Ха-ха.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    ДОКАЗАНО! Ракията е безценна за здравето!

ПП Информацията е за начинаещи! Напредналите го знаят!

http://bradva.bg/bg/article/article-32870#.VoinYu78LqC
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 55 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 55 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •