Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 80

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от BateMisho Виж публикацията
    Герунгът без изтегляне върши ли работа? За какво го ползваш?
    Чудя се за подобна машинка, но ми се струва, че без изтегляне става само за клъцкане на летви - рамки, первази, не и да бъде в помощ при правене на кошери.

Колкото до транспорта от Германия - не е проблем, с гъбко идва за 4-3лв килото.
    И без изтегляне да е , засега ще върши работа . В момента правя магазини и капаци от едни палети , 9-10 см. са широки дъските , ама така или иначе ще се купува нещо по добре с изтегля да е. Другия вариант е да взема нещо евтино без изтегляне , и да се оглеждам за някой с изтегляне на далавера :D
    А ако се поръчва от германия трябва да има някои да го донесе , че то си тежи като умрял ци*анин , 17-18 кг, е цалата пратка ...

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Боша без изтегляне реже до 12 см. за мене е ок . Възглавници , капаци , дъна ОК.

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Пуснах линк към темата ми в Направи си сам.Ако сте я разгледали има избор на циркуляри и сега:http://broshura.bg/bauhaus/bauhaus-%...-03-02#page=13
    но без изтегляне.
    За мен/аз така направих/ разумният избор е лидълската пендула.Има кусури ,но на тази цена-няма алтернатива.Да не споменавам 3 години гаранция!Ако не ти е спешно-изчакай и си вземи такава.За тази работа е страхотна!
    Този пост е редактиран от piper; 07.01.2016 в 22:34. Причина: п.грешки

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от piper Виж публикацията
    Пуснах линк към темата ми в Направи си сам.Ако сте я разгледали има избор на циркуляри и сега:http://broshura.bg/bauhaus/bauhaus-%...-03-02#page=13
    но без изтегляне.
    За мен/аз така направих/ разумният избор е лидълската пендула.Има кусури ,но на тази цена-няма алтернатива.Да не споменавам 3 години гаранция!Ако не ти е спешно-изчакай и си вземи такава.За тази работа е страхотна!
    Да видях я темата преди няколко дни , гледах и други теми и като цяло май избора се свежда до метабото и до лидълския ,но метабото ми идва скъпо а в лидл не се знае кога ще пуснат пак парксайд-а , ако знам със сигурност че до месец два ще го пуснат , ще взема някой китаиче втора ръка , и ще изчакам лидълския

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Боша без изтегляне реже до 12 см. за мене е ок . Възглавници , капаци , дъна ОК.
    По принцип е така и без изтегляне ще върши работа , но предполагам цената му не е много далеч от модела с изтегляне

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Според мен твоята машина е метабо без изтегляне за под 300лв от България.

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от BateMisho Виж публикацията
    Според мен твоята машина е метабо без изтегляне за под 300лв от България.
    В краен случай ако ще е без изтегляне това ще е , но засега мисля да е с изтегляне

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •