Цитат Първоначално публикувано от Бари Виж публикацията
Здравейте!
До колегата Росен - за момента няма как да го предложа восъкът, той не е мое производство, а вносен. Но това не е главната ми дейност и затова не съм запознат с прекупвачите на восък кои са, къде да ги намеря и т.н. Този восък просто инцидентно го поръчах и дори сега все още не е изпратен от Китай, а тепърва ще го пращат от там с контейнера ми. Иначе имам от производителя анализни сертификати, на документи е 100% чист рафиниран восък, имам снимки, и изглежда, че ще е с много добро качество. Надявам се да дойде като на снимките.
ИПетров - пчеличките ми спят в момента
Поздрави на всички колеги и успешна година!
Ха-ха ..... чак сега разбирам, че ти продаваш нещо, което все още го нямаш. При това говорим за китайски восък - ха, ха .... ще падна под масата.

Сертификата, който го имаш, можеш да го изхвърлиш на боклука. Бъди сигурен, че е фалшив, или дори и да е истински, то той не е за восъка, който ще го получиш. Образеца, който са ти го пратили, със сигурност е чист восък, но това което ще получиш с контейнера ще е нещо съвсем друго. На цвят и мирис ще изглежда сравнително добре, но като направиш изследвания, ще се ужасиш.

Със сигурност този восък няма да можеш да го продадеш на запад, защото там ще открият, че е фалшив. Няма да можеш да го продадеш и в България на българските изкупвачи на восък, защото те също ще се усетят (цвета е неестествен). Единствения начин е да успееш да измамиш някой неспециалист, но пак повтарям - УМИШЛЕНО ТРЯБВА ДА ГО ИЗМАМИШ. Би ли поел такъв риск да правиш измами и да попаднеш под ударите на наказателния кодекс?