Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ето какво ми показва Google Crome при качване на картинка. Забележете, че прозореца изглежда по друг начин, но въпреки това работи. Картинката по-долу е качена с Google Crome.

Capture.JPG

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    А ето и картинка, създадена и качена с Mozilla Firefox. Прозореца отново е малко по-различен.

Capture.JPG

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Накратко - явно качването на файлове или картинки е въпрос с повишена трудност и поради тази причина програмистите на форума (vBulletin) са положили много усилия, като са създали различни прозорци за качване, които се активират при различните версии на различните браузъри, както и при различните версии на Java. Кашата наистина изглежда пълна и аз наистина съм виждал различни прозорци по различните компютри, на които съм се логвал. Всичките обаче са работели повече или по-малко с по-голяма или с по-малка функционалност.

Ако някъде при някого не работи, безсилен съм да направя каквото и да било поради факта, че не знам каква е причината и къде се намира - в софтуера на форума или в отдалечения компютър. По-вероятно е да е в отдалечения компютър, но няма как да направим отдалечена диагностика, следователно няма и как да помогнем.

Да беше на моя компютър - щях да разцъкам различни настройки и да се опитам да открия проблема. На отдалечен компютър обаче няма как това да се направи.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Накратко - явно качването на файлове или картинки е въпрос с повишена трудност и поради тази причина програмистите на foruma (vBulletin) са положили много усилия, като са създали различни прозорци за качване, които се активират при различните версии на различните браузъри, както и при различните версии на Java. Кашата наистина изглежда пълна и аз наистина съм виждал различни прозорци по различните компютри, на които съм се логвал. Всичките обаче са работели повече или по-малко с по-голяма или с по-малка функционалност.

Ако някъде при някого не работи, безсилен съм да направя каквото и да било поради факта, че не знам каква е причината и къде се намира - в софтуера на форума или в отдалечения компютър. По-вероятно е да е в отдалечения компютър, но няма как да направим отдалечена диагностика, следователно няма и как да помогнем.

Да беше на моя компютър - щях да разцъкам различни настройки и да се опитам да открия проблема. На отдалечен компютър обаче няма как това да се направи.
    С Team Viewer. Включваш се в неговия комп и му поправяш всичко.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    С Team Viewer. Включваш се в неговия комп и му поправяш всичко.
    Разбира се - ако ми има доверие и ми предостави Remote Control с някоя от възможните програми (има ги много), тогава бих загубил известно време да се поровя из компютъра и да проверя какъв е статуса на поне тези от възможните причини, които вече са ми известни.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •