Ето какво ми показва Google Crome при качване на картинка. Забележете, че прозореца изглежда по друг начин, но въпреки това работи. Картинката по-долу е качена с Google Crome.
Capture.JPG
Ето какво ми показва Google Crome при качване на картинка. Забележете, че прозореца изглежда по друг начин, но въпреки това работи. Картинката по-долу е качена с Google Crome.
Capture.JPG
А ето и картинка, създадена и качена с Mozilla Firefox. Прозореца отново е малко по-различен.
Capture.JPG
Накратко - явно качването на файлове или картинки е въпрос с повишена трудност и поради тази причина програмистите на форума (vBulletin) са положили много усилия, като са създали различни прозорци за качване, които се активират при различните версии на различните браузъри, както и при различните версии на Java. Кашата наистина изглежда пълна и аз наистина съм виждал различни прозорци по различните компютри, на които съм се логвал. Всичките обаче са работели повече или по-малко с по-голяма или с по-малка функционалност.
Ако някъде при някого не работи, безсилен съм да направя каквото и да било поради факта, че не знам каква е причината и къде се намира - в софтуера на форума или в отдалечения компютър. По-вероятно е да е в отдалечения компютър, но няма как да направим отдалечена диагностика, следователно няма и как да помогнем.
Да беше на моя компютър - щях да разцъкам различни настройки и да се опитам да открия проблема. На отдалечен компютър обаче няма как това да се направи.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))