Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 107

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    06.01.2015
    Пчеларски район
    balchik
    Кошерите на тази жена /Юлияна/ не са добри ,защото са правени палачорски и съответно и цената им е по-ниска.Рекламира във Фейсбук и като и посочат недостатъците на това което предлага,прави друга ргистрация и продължава да предлага кошери.Качеството им не е добро.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,
    Отивам в един склад за дървен м-л на околовръсното да пазарувам. Избирам, и шефа ме пита: Какво ще правя. Кошери. Онези момчета там купуват дъски за кошери. Отивам при тях и ги питам, къде ги правят. Отговарят, Костинброд. Само да не сте при въпросната г-жа. Там сме. Гледам какви дъски купуват, а те само че не капеше вода от тях. Казвам им защо ги вземате, много са мокри, кошерите ще се разсъхнат. А те, какъвто м-ла такива и кошерите.
    Не знам какво да се направи, виждал съм я в Плевен на изложението. Беше показала за мостра що годе читав кошер. В селото където са ми пчелите един колега си купи кошери от нея, и той е недоволен. Като поръчвал се разбрали какво да му направи, а като отишъл да ги вземе, нъц. Ама нали е платил, и си ги взел.

Поздрави, Няма да си купя от там кошери, ако ще и "без пари" да са! Г. Георгиев

Наблюдател
    Регистриран
    29.03.2015
    Пчеларски район
    Плана планина
    Привет колеги,
    Имам желание и мястото, Плана планина, и търся надежден производител на алпийски кошери.
    Мисля да започна с 5, за да не сгреша с много
    Ако някои може да даде съвет, ще съм благодарен!
    Успех на всички през годината!

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от bastet Виж публикацията
    Кошерите на тази жена /Юлияна/ не са добри ,защото са правени палачорски и съответно и цената им е по-ниска.Рекламира във Фейсбук и като и посочат недостатъците на това което предлага,прави друга ргистрация и продължава да предлага кошери.Качеството им не е добро.
    Пич, като не ти харесва качеството- просто не купувай..
    За мен са идеални и съотношението качество-цена е екстра.
    Имам наблюдения за ЛР закупени преди 12г. от Юлияна Радулова и са още в употреба.
    п.п. като цена са екстра..,
    лошото е когато се изхвърлиш с куп пари за хубави кошери и разчиташ, че си купил качествени и още на първата зима са се напукали като на Индиянец петата..имам и такива, но не искам да посочвам производители.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от НАСКО1976 Виж публикацията
    Пич, като не ти харесва качеството- просто не купувай..
    За мен са идеални и съотношението качество-цена е екстра.
    Имам наблюдения за ЛР закупени преди 12г. от Юлияна Радулова и са още в употреба.
    п.п. като цена са екстра..,
    лошото е когато се изхвърлиш с куп пари за хубави кошери и разчиташ, че си купил качествени и още на първата зима са се напукали като на Индиянец петата..имам и такива, но не искам да посочвам производители.
    Напротив колега трябва да им казваме имената за да се научат,все пак пари даваме като си видят имената във форума и никой не мине за поръчки ще се научат да работят качествено.

Наблюдател
    Регистриран
    07.03.2016
    здравейте отново ! реших да послушам съветите и ще си взема 3 кошера. с инвентар вече се сдобих, дядо ми гледаше пчели и от него бяха останали доста неща. само една центрофуга остана да я докарам от троян , но за нея има време ще изчакам малко по дъждовните дни другата седмица и отивам за пчеличките ! дано всичко да е наред

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Pinpinela Виж публикацията
    здравейте отново ! реших да послушам съветите и ще си взема 3 кошера. с инвентар вече се сдобих, дядо ми гледаше пчели и от него бяха останали доста неща. само една центрофуга остана да я докарам от троян , но за нея има време ще изчакам малко по дъждовните дни другата седмица и отивам за пчеличките ! дано всичко да е наред
    Има тънки моменти , но сама ще стигнеш до тях .
    Успех в начинанието .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •