Коя седмица от годината? Благодаря.
Коя седмица от годината? Благодаря.
VI(шеста) седмица 2016, но по-късно днес ще се проверя и ще пиша. По медиите още няма информация.
Предпочитам да пия от извора.
11-14 Февруари 2016
Мястото на събитието е отново City Center “Mania Tower” – (бивш хотел „Плевен”)
Няма ли кой да им каже на организаторите,че това е най- неподходящата сграда за провеждане на събитие с такива мащаби.
Ами - недей да ходиш.
Ако се намери друга, по-подходяща сграда за събитието, то или паркинга няма да е подходящ, или стратигическото местоположение, или няма да е удобно за битпазар. Пълно щастие няма.
Аз лично предпочитам малко по-"културни" мероприятия, по-удобно ми е да си взема визитки и после в къщи по телефона да си поръчвам каквото си искам, когато си искам.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Изразих мнение
АЗ и не ходя. Един единствен път съм ходил преди три години.
То и тук ако си намериш място за паркиране в радиос от 500м. си късметлия / Паркинг нямаше/ движението двупосочно с преминаване през тротоара. Бит пазара няма да коментирам. Да влезеш в самата сграда блъсканица като за цитруси или дефицитна стока през комунизма. Зала 4/4 и вътре събрани четири щанда. Да се уредиш да видиш нещо чакаш 10-15 минути ,а да питаш и получиш отговор шестица от тотото.
Най вероятно си събрал доста визитки за тези години и затова не ходиш, а стоиш и звъниш телефони.
Иска ти се, защото си виждал как се прави
Мисля, че 2014 или 2013 година англичаните се изпокараха точно заради това. Разделили са ги на 2 типа - изложители и сергиджии. Ако не се лъжа, сергиите са ги сложили в началото, а след тях "културната работа" и накрая залата за лекции.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
въпреки всички неуредици ,изложението е много полезно за развитието на пчеларството,аз съм присъствал на всичките и винаги съм оставал доволен
Предварителна програма.
Този пост е редактиран от kroum; 25.01.2016 в 06:54. Причина: грешка
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))