Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 40 от 72 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 391 до 400 от общо 718
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Специално аз си трая, защото съм заек с тригодишен стаж. Досега, кошер не ми се е роил и аз да съм разбрал. Демек може и да не съм. Като гледам Василевса в профила му и той набор със същия стаж като мен. Ама той дава акъл на колеги с 30 годишен стаж- мен някак си ми е неудобно..
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Заяждане на лично ниво няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите.
    Аз лично, да не намесвам и другите се заразих от вас. А сега искам това да го препратя на вас - Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите. Става и за вас - нали?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Колеги? Какво ще кажете а? Как ви се струва тук материала? Веселяци са нали?
    Остави ,ами те си имаха цяла тема и сега трябва да се добави и Нимуе ,или комшийското IP т.е ВАСИЛЕВСА 2 !Знам ли ? Иначе , явно имат нужда от вода самите те ,и то в момента !

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Специално аз си трая, защото съм заек с тригодишен стаж. Досега, кошер не ми се е роил и аз да съм разбрал. Демек може и да не съм. Като гледам Василевса в профила му и той набор със същия стаж като мен. Ама той дава акъл на колеги с 30 годишен стаж- мен някак си ми е неудобно..
    И какво от това. Аз лично познавам пчелари, с трийсет години стаж дето не знаят вертикалната структура на пчелното семейство.Това че гледат цял живот пчели по един и същи тертип да незначи че са експерти. Може да се занимаваш години с нещо без изобщо да вникваш в същината му.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Може да се занимаваш години с нещо без изобщо да вникваш в същината му.
    Това беше нещото, за което си прав и то слава Богу няма връзка с роенето !

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    И какво от това. Аз лично познавам пчелари, с трийсет години стаж дето не знаят вертикалната структура на пчелното семейство.Това че гледат цял живот пчели по един и същи тертип да незначи че са експерти. Може да се занимаваш години с нещо без изобщо да вникваш в същината му.
    И аз познавам Бил Гейтс, но лошото, че той не ме познава, глупака му с глупак.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Заяждане на лично ниво няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите.
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега трябва да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Няма как да стане! А пчелите се роят, от внасяне на много вода в кошера, и ще го докажа. Но по-натам.
    Поне им натрих гъзовете, най-вече на "слънцето", каквото и да означава това!

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега тряба да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Няма как да стане! А пчелите се роят, от внасяне на много вода в кошера, и ще го докажа. Но по-натам.
    За водата не го разбра правилно той не визираше този период. За разводняването на темата да. Всъщност каквото имах да кажа го казах не видях смислени аргументи против.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега тряба да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Ето и в този твой пост се вижда каква "Жалка история" сме. Всички го виждат и просто жестоко съжаляват, че няма да искаш да коментираш процесите на роене с тях. Каква загуба само? Идва ми да легна и да рева, да рева та да се скъсам от рев.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ето и в този твой пост се вижда каква "Жалка история" сме. Всички го виждат и просто жестоко съжаляват, че няма да искаш да коментираш процесите на роене с тях. Каква загуба само? Идва ми да легна и да рева, да рева та да се скъсам от рев.
    Ами почвай да ревеш, темата нищо не печели от присъствието ти, респективно от отсъствието ти няма да загуби!!!

Страница 40 от 72 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •