Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 718

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Заяждане на лично ниво няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Заяждане на лично ниво няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите.
    Аз лично, да не намесвам и другите се заразих от вас. А сега искам това да го препратя на вас - Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите. Става и за вас - нали?

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега трябва да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Няма как да стане! А пчелите се роят, от внасяне на много вода в кошера, и ще го докажа. Но по-натам.
    Поне им натрих гъзовете, най-вече на "слънцето", каквото и да означава това!

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега тряба да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Няма как да стане! А пчелите се роят, от внасяне на много вода в кошера, и ще го докажа. Но по-натам.
    За водата не го разбра правилно той не визираше този период. За разводняването на темата да. Всъщност каквото имах да кажа го казах не видях смислени аргументи против.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Събраха се трима човека, разводниха темата, безсмислени постове, казват че сега тряба да се дава вода на пчелите. Жалка история! И аз със тях ще коментирам процесите за роене?
    Ето и в този твой пост се вижда каква "Жалка история" сме. Всички го виждат и просто жестоко съжаляват, че няма да искаш да коментираш процесите на роене с тях. Каква загуба само? Идва ми да легна и да рева, да рева та да се скъсам от рев.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ето и в този твой пост се вижда каква "Жалка история" сме. Всички го виждат и просто жестоко съжаляват, че няма да искаш да коментираш процесите на роене с тях. Каква загуба само? Идва ми да легна и да рева, да рева та да се скъсам от рев.
    Ами почвай да ревеш, темата нищо не печели от присъствието ти, респективно от отсъствието ти няма да загуби!!!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Василивсе на колко години си?
    Много корава глава си. Защо не се вслушаш малко в хората с опит след като нямаш такъв? Постоянно навираш някакви тези които си прочел, но не си имал шанса да ги обсъдиш с хората които са ги писали.
    Веднага ти казвам, че едно семейство заложило 20 маточника, няма начин да го откажеш със сироп и основи. Може да имаш частичен успех със макс 5% от семействата. Генетично мелезите със които работим са много по склонни да роят и за тях голяма част от писаното в книгите не важи.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Василивсе на колко години си?
    Много корава глава си. Защо не се вслушаш малко в хората с опит след като нямаш такъв? Постоянно навираш някакви тези които си прочел, но не си имал шанса да ги обсъдиш с хората които са ги писали.
    Веднага ти казвам, че едно семейство заложило 20 маточника, няма начин да го откажеш със сироп и основи. Може да имаш частичен успех със макс 5% от семействата. Генетично мелезите със които работим са много по склонни да роят и за тях голяма част от писаното в книгите не важи.
    По-добре корава отколкото празна. Хората, които са ги писали знаят много повече за пчелите от всички нас. Ти колко семейства си борил от роене с предоставяне на обем и създаване на изкуствена главна паша?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    По-добре корава отколкото празна. Хората, които са ги писали знаят много повече за пчелите от всички нас. Ти колко семейства си борил от роене с предоставяне на обем и създаване на изкуствена главна паша?
    amisega[1].jpg
    Ами сега?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Вече споделих, че ВСЯКА година ми се налага да се боря с роенето. Няма как да броя или помня но това са стотици семейства. Сам можеш да провериш в профила ми с колко семйства съм. Имам рапица постоянно, всяка година гоня акация така че винаги съм на ръба на бръснсча.
    Искам да ти кажа че половината бг автори нямат нито един кошер, така че много се доверяваш.
    Питам пак на колко години си?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •