Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 39 от 72 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 381 до 390 от общо 718
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Те и хората на площада в София, по нова година, не стоят на едно место, но изобщо не е лесно да стигнеш до певицата, че да я щипнеш позадника.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Аааааа що е то, Немуе ! Василевсите явно роят, но защо ли не строят ?!!
    Иване ти пък кога си написал нещо смислено тук?

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Чакам с нетърпение тезата на Слави за водата и нейното въздействие върху роевия инстинкт на пчелите. И ще се включа активно.
    След 7 /словом - седем/ поста, само това ти остава, да чакаш информация. Даже не си зададе въпроса, "кога е нужна водата за пчелите"? Тъжно ми е за теб! А аз ще ви дам тази информация.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Току що !

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    След 7 /словом - седем/ поста, само това ти остава, да чакаш информация. Даже не си зададе въпроса, "кога е нужна водата за пчелите"? Тъжно ми е за теб! А аз ще ви дам тази информация.
    Продължавай да си тъгуваш. Аз знам кога им е необходима и точно в този момент им я доставям. Не ми бери грижата специално на мен. И побързай с информацията, че току виж някой закъснял да даде на пчелите така нужния живец от прясна водица.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Иване ти пък кога си написал нещо смислено тук?
    А колкото до тримата (нали сте трима), оскубахте от сто патки перушина ,та белким стане балерина ! Уви тя не ще да се врътка на един крак !
    Иначе имам сериозни наблюдения и ще ти ги споделя,ама без да цитирам никой ,ни най-малко теб !

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Продължавай да си тъгуваш. Аз знам кога им е необходима и точно в този момент им я доставям. Не ми бери грижата специално на мен. И побързай с информацията, че току виж някой закъснял да даде на пчелите така нужния живец от прясна водица.
    Точно в този момент никаква вода не е необходима на пчелите. Тъжно ми е за теб! Нямам думи! Я кажи, как я доставяш тази вода на пчелите, точно в този момент, и какво ще им причини след 30 дни зима? Не....е това е върхът на невежеството! Сега е 01.01 2016.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ванка, според ника- жена требе да е ! Понеже са рядкост, да ги кътаме барем за цвят, а? Ама, ако много ти пречи...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Точно в този момент никаква вода не е необходима на пчелите. Тъжно ми е за теб! Нямам думи! Я кажи, как я доставяш тази вода на пчелите, точно в този момент, и какво ще им причини след 30 дни зима? Не....е това е върхът на невежеството!
    Колеги? Какво ще кажете а? Как ви се струва тук материала? Веселяци са нали?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Една камара безсмислени постове без нищо по темата. Заяждане на лично ниво няма аргумент против нищо. Много сте зле честно. Като толкова ги разбирате кажете си тезите.

Страница 39 от 72 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •