Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 163 от 677 ПърваПърва ... 63113153161162163164165173213263663 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,621 до 1,630 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Аз прочетох, че има нехарактерен цъфтеж. Кой какво е поствал преди това, нито ме интересува нито ми пречи на информацията! Тези работи са в темата на Гошето - за правописа.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    И само още нещо, исконно не се пише със З. Това за любителите на синтаксиса.
    Точно обратното - не се пише със С.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Услуга на колегата -да не се откаже да споделя. http://kaksepishe.com/izkonno/
    Стига ве! И ти ли ще го пишеш със З /три/!? А те мислех за любител на синтаксиса...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Вие се разберете З /три/ или главна буква "з", аз само цитирам.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Първо, за С и З грешката е моя. Признавам. Явно трябва всеки новорегистриран да е завършил висше не само по пчеларство, за да се яви пред професорите. Щото май е навик и да почват с парцалите всеки новорегистриран. Не ме интересуват найлони и магазини под или над плодника. Най-важно ми беше след като сме победили монопола, какво правим и предлагаме на клиентите. Както и да е, брадата си е моя и ще си намеря бръснач. Весело посрещане на високосната година.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Вальо, спокойно бе човек! И аз още се уча! Сега например- студена ракия ли да напиша, или истудена, а не е ли изстудена? Както и да е хич да не ти пука, защото сложих вътре лед. Казахме си със жената наздраве и запукахме салатата от зеле! Това е то в нашия Черноморски и Югоизточен регион. Ти ме караш да си мисля, че у вашия по цял ден си мислите за правопис, а ? Имам много приятели от там ей, да знаеш- не ми се вярва да правят това по цял ден?

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    И само още нещо, исконно не се пише със З. Това за любителите на синтаксиса.
    До тук две грешки. Първата Атанасов я показа. За втората: Синтаксис е дял от граматиката, който разглежда строежа на изреченията. За отделните думи отговаря правописа
    Без лоши чувства

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Да бе, да! Ха сега му обяснявай, за новодошлите и парцалите!

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    А сега по темата.
    На 28.12 прегледах десет семейства избирателно. Всичките са със задоволителни запаси от мед. При пет от тях няма пило. При останалите пет - тридневни яйца на площ с диаметър не по-голям от 8-10см само на една пита, като само при едно от семействата имаше запечатано пило с размер на монета от 1 лев.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Вальо, спокойно бе човек! И аз още се уча! Сега например- студена ракия ли да напиша, или истудена, а не е ли изстудена? Както и да е хич да не ти пука, защото сложих вътре лед. Казахме си със жената наздраве и запукахме салатата от зеле! Това е то в нашия Черноморски и Югоизточен регион. Ти ме караш да си мисля, че у вашия по цял ден си мислите за правопис, а ? Имам много приятели от там ей, да знаеш- не ми се вярва да правят това по цял ден?
    Не мисли как се пише, че ще вземе да се стопли и тогава може да го напишеш правилно, но ще търсиш още лед.

Страница 163 от 677 ПърваПърва ... 63113153161162163164165173213263663 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •