Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1687

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Имам големи мераци, да си правя домашна пещ. Да видя кога ще я почвам!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,
    На всички, които празнуват, Честит Имен Ден. Бъдете живи и здрави, и големи постижения в пчеларстването!
    Бат Венци, и на мен като Тянката ми е мерак пещта. Би ли споделил чалъмите при направата. Благодарности!
    Поздрави, и НАЗДРАВЕ! Г. Георгиев

Почвам да чертая и ще го пуликувам.

DSCF2544 (Копировать).jpgDSCF2546 (Копировать).jpgDSCF2548 (Копировать).jpgDSCF2549 (Копировать).jpgDSCF2550 (Копировать).jpgDSCF2551 (Копировать).jpg НЕ ПРАВЕТЕ ФУРНА С ОГНЕУПОРНИ,ЦИМЕНТОВИ,КЕРАМИЧНИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ТУХЛИ!!!Калъпът се изработва от дъбови летви.Набавя се достатъчнно дървена или друга пепел.Служи за поръсване на калъпа.Формоват се тухлите и се сушат на слънце до бисквит.Зидат се със същата кал.Външната страна на купола се измазва.Входа на фурната е отлят с огнеупорен цимент.Подът на фурната е покрит също със сурови тухли и измазан с кал.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Изтървах една костилка в чашата с ракията. И ми замяза на това- затова Бат Венци!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Стига с тия нови теми, че ми напълнихте празната чутура! Дайте да се натряскаме!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Двама именници имам -баща и син с името Стефан .

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Гошо, аз като върл почитател на Исус да кажа: в Библията пише така- всяка храна, която е осветена с молитва пред Бог може да се яде! Сиреч, аз като му благодаря за храната ям всичко с чиста съвест и съответно духа ми е чист! Който не вярва да пробва . Здравото тяло, постигам като местя пълните магазини с мед и от ония голите пчеларки на снимките- това е шега, казвам го за махнаджиите!

Тянка,вече прекали!!СТИГА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ.Почваме да говориме само за работа,щото тия празници хептен ни разхайтиха.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Понякога говорилнята става много сериозна и аз гледам да мръдна леко встрани! Като казваш 100 кила, сигурно имаш предвид следното - 80 кила живо тегло и пълна чанта с мангизи към 20 кила? Ако е тъй какво друго му трябва на човек, освен здравето разбира се. Оппа, сетих се за още 7,8 неща но хептен ще дотежи

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •