Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 33 от 169 ПърваПърва ... 2331323334354383133 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 321 до 330 от общо 1685
  1. #321
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Венци проблема с виното съм го решил! Само трябва да си купя един матуратор- съд за вино. Към един кубик за начало. После кеф ти мед, кеф ти вино. В по скорошен план заредих от един приятел алжирка. Сега ходя като мома за женене- начервени уста и бузи! Почвам празниците от днес...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  2. #322
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    И незабавно пускам рецептата ми за питка. На един килограм преситено брашънце- 20 грама сол, 20 гр захар, 50 гр олио и 50 гр мая. Омесва се до гладкост. Вода колкото поеме. Изчаква се 20 минути да почине. След това се формира според възможностите. Втасва за около 50- 60 минутки. Пече се до готовност на около 200 градуса. Това за днес. От утре към продуктите може да се добави- 100гр кисело мляко, 100 гр масло и 100млл прясно мляко. След това се добавя вода, като е добре да приготвите по-меко тесто, защото масълцето го стяга. Гарантирам за качеството на питките. Изпробвано- слепите проглеждат,сакатите прохождат, абе болните оздравяват като ги ядат! С последната шега пожелавам на всички весели и ползотворни празници. Наздраве!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  3. #323
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Днес няма да се разминем с пържолките! Но много обичам и тази рецепта. Пълнена пуйка или пиле. Днес ще е пиле. Обезкостява се- махат се всички кости. Вътре се напълва с плънка от кисело зеле, ориз, кайма, стафиди,кисели краставички, подправки по собствено усмотрение и всичко което ви кефи също става! Може да сложите пържоли, кюфтета, кебапчета- стига шеги. Пече се до готовност и се консумира с обилно количество ресвератрол. С удоволствие и без мярка, най-добре от Бордо. Приятно прекарване на празниците ,ей и без глупости!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  4. #324
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Мнения
    3,350
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Днес няма да се разминем с пържолките! Но много обичам и тази рецепта. Пълнена пуйка или пиле. Днес ще е пиле. Обезкостява се- махат се всички кости. Вътре се напълва с плънка от кисело зеле, ориз, кайма, стафиди,кисели краставички, подправки по собствено усмотрение и всичко което ви кефи също става! Може да сложите пържоли, кюфтета, кебапчета- стига шеги. Пече се до готовност и се консумира с обилно количество ресвератрол. С удоволствие и без мярка, най-добре от Бордо. Приятно прекарване на празниците ,ей и без глупости!
    А засукани булки, така около готвача през това време - може ли?

  5. #325
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Може, да ти се връща! Всичко що почва с буквата б е за предпочитане- булки, билки, бутилки, бъчонки....Работи ти фантазията Слънчо. Нооо и с ръцете си сръчен!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  6. #326
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Наздраве! Пия но не се опивам! Пържолките свършиха, но аз не! Усмивки братя и сестри!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  7. #327
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	3502562-a8fa24498d7e8d12a51a15d845e55ad6.jpg
Прегледи:      87
Размер:	4.3 KB
ID:	5604Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	3502563-e216dff3285a72a6ece65b1a514b27ba.jpg
Прегледи:      88
Размер:	5.2 KB
ID:	5605Тянка,ето една гозба от мен Необходим ти е един глинен гювеч с капак.Избираш десетина пържоли без кокал.Начукваш ги и ги намазваш с горчица.Следват ситно нарязани лук и кисели краставички,пушено сирене и лимон на колелца,пушен колбас или филе.Редиш всичко в гювеча-ред пържоли ,ред плънка,като не забравяш сол и черен пипер.На финала сипваш малко зехтин и две чаши ароматно бяло вино.Но е необходима още една важна подробност:Фурната и няколко часа търпение.Честит на всички СТЕФАНОВ ДЕН!!

  8. #328
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Ухааа, Бат Венци! Да си жив и здрав!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  9. #329
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Това твойто е чудно! Но малко ще остане на стендбай, че не съм много по месото. След тия празници, напирам на постно вече.
    А в този твоя чуден гювеч, пробвал ли си да сложиш до пържолките ред сарми, парчета домашен суджук или луканка, и две три пушени пилешки бутчета?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  10. #330
    Га тръгнеш към мене ще го хвърля във фурната и ще те чакам под асмата!!

 

 
Страница 33 от 169 ПърваПърва ... 2331323334354383133 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •