Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 27 от 72 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 261 до 270 от общо 718
    Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Я вижте във фейса дядо Коледа и майки носи за подарък.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    http://pchelari.com/forum/showthread...1602#post61602 Този доклад съм го качил още април месец. Ако някой не го е чел и се интересува от причините за роенето да го прочете. Пък ако се намери някой и да го преведе за колегите , които не знаят английски ще бъде супер.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Ако някой може да намери книгите на този лектор, ще съм му много благодарен.
    https://www.youtube.com/watch?v=clefocZH36Q&list=PLyGQHmZahogOw6xphiwUnFN_ 9roRbgOxa&index=6
    Приятно гледане.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Най-ефикасния метод да се прекрати роенето е на пчелите да се осигури обем за развитие и обилна паша.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Брей, рече и отсече! Знаеш ли откога те чакаме?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Малко оф топик - желая весели празници на всички и липса на зимен подмор!

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    За недопускането му лично аз съм приел следните мерки оставяне на достатъчно запази за зимуване и ранно пролетно развитие през есента. Няма да правя ранно подбудителните подхранване то създава илюзия за наличие на паша в природата и предизвиква преждевременно развитие на семейството. И ще осигуря обем за развитие. Според много автори ползите от ранното пролетно подхранване са доста дискусионни.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    За недопускането му лично аз съм приел следните мерки оставяне на достатъчно запази за зимуване и ранно пролетно развитие през есента. Няма да правя ранно подбудителните подхранване то създава илюзия за наличие на паша в природата и предизвиква преждевременно развитие на семейството. И ще осигуря обем за развитие. Според много автори ползите от ранното пролетно подхранване са доста дискусионни.
    Как правиш ранното пролетно развитие през есента?
    Working....

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Оставяш меда за зимуване и отгоре за пролетно развитие през есента. Невнасянето на нектар или сироп в по-големи количества не създава илюзия за наличие на паша в природата през ранната пролет. И не се получава преждевременно изпреварващо главната паша развитие и от там роене.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията

ранно пролетно развитие през есент

Ко Рече? Ко Рече?

Страница 27 от 72 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •