Пудрата захар в Метро от Сърбия 5 кг - 1.70 лв за кило.
Пудрата захар в Метро от Сърбия 5 кг - 1.70 лв за кило.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Би ли уточнил за чорапите. Може би имаш предвид лошо качество, но уточни все пак. Благодаря.
Адаш, тестото го правя мекичко защото щадя тестомесачката. Слагам го в дамски чорап. Като го затоплят пчелите през деня се размеква и го усвояват. Вечер като направят кълбото то се стяга в чорапа. И така докато цъфнат минзухарите...![]()
Веднага след замесването тестото е още топло и доста меко, но така е по добре че се разфасова и точи по лесно. След около едноседмичен престой в стая с температура около 6-7 градуса питките станаха твърди като бетон (започнах да се притеснявам че съм пресолил манджата), но се оказа че след като ги пренеса в стая с температура около 20 градуса за 24 часа омекват до консистенция подобна на тестото от клипа на Дамян. На Никулден сложих пробно на двайсетина кошера по питка и тези дни ги проверявах - всичко беше нормално.
Здравейте. Рецептата на Дамян не я пробвах. Мисля че 8гр. лимонена киселина на 4кг. захар е много /може и да греша/.
Бях си инвертирал 65% захарен сироп и пробвах с него.
При смесването на пудра захар с инвертиран сироп, тестото наистина става като женско дупе с целулит.
След като добавих + от друга рецепта обаче, целулита изчезна и дупето стана меко като пластелин.![]()
Еми Бат Гошо тоз твоя адаш иска да му се молим. Та белким ни каже?![]()
Казват че по Коледа стават чудеса. Не го вярвах.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))