Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 92

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Любимата ми тема за удължаване на живота въпреки, че съм само на 33 години Във форума на BB-Team знаят за тази ми слабост.

Метформина най-просто казано симулира ефектите от глада (калорийна рестрикция), от там идва ефекта му!

Темата е много дълга и интересна. Ако ми остане време, ще ви напиша това-онова.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от freelancer_bg Виж публикацията
    Любимата ми тема за удължаване на живота въпреки, че съм само на 33 години Във форума на BB-Team знаят за тази ми слабост.

Метформина най-просто казано симулира ефектите от глада (калорийна рестрикция), от там идва ефекта му!

Темата е много дълга и интересна. Ако ми остане време, ще ви напиша това-онова.
    Явно си специалист по Метформина. Въпросът ми е знаеш ли за хора, които го ползват, и които могат да дадат положителни отзиви за него?

Иначе аз лично под влияние на пропагандата в интернет сам съм си изписал 3 различни вида хапчета, и си ги пия редовно от няколко години:

1. Витамин C - по 2 капсули на ден от по 1000 ml на Actavis - от тези бавноразтворимите. Витамин C е силен антиоксидант и е особенно полезен за пушачите (аз съм такъв). Има доказано благотворно влияние върху целия организъм особенно за хора, които ядат малко плодове и зеленчуци (аз съм такъв).

2. Омега 3 - в съвременния човешки организъм има дефицит на Omega 3, а тя е жизнено важен строителен компонент при изграждането на нови клетки. Ако имате дефицит на Омега 3 при изграждането на клетките ви, това е равносилно да строиш сгради с кирпич (Омега 6 и 9), вместо с тухли. За който не знае - всяка една ваша клетка се подменя средно веднъж в годината, така че наличието на достатъчно Омега 3 е изключително важно. От целия свят само японците успяват да си набавят достатъчно Омега 3 с храната (рибните продукти) и именно благодарение на това средната им продължителност на живота е най-висока в целия свят.

3. Магнезий - Доказано човешкия организъм изпитва непрекъснат дефицит от Магнезий, защото повърхностния слой на почвата отдавна е изтощен от промишленото земеделие, и съвременните плодове и зеленчуци нямат този минерален състав, който са го имали едновремешните. Дефицита на магнезий води до ранни сърдечно-съдови заболявания, които са бич на 20-21-ви век - инфаркт и инсулт. Ежедневния прием със сигурност отдалечава времето, в което тези заболявания могат да се проявят при хората над 50 години.

Най-важното за тези 3 хапчета е, че ако не помогнат, то поне няма да навредят. Това автоматично означава, че всеки може да ги пие, стига да може да си ги позволи. С метформина нещата не стоят така, и именно поради тази причина аз се интересувам от всяка една положителна или отрицателна информация, свързана с него.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    По тази логика трябва да облечеш белите дрехи. Да ти поникнат криле. Да ти светне ореол около главата. И да станеш светия!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    По тази логика трябва да облечеш белите дрехи. Да ти поникнат криле. Да ти светне ореол около главата. И да станеш светия!
    Оооооо, това отдавна е налице.

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Хапчета ,хапчета и разни там дивотии и експерименти ! Прополисът или така нареченият пчелен клей-та това е дар от природата ,за който не се споменава ,колко много е полезен ! Аз преди години се сблъсках със смърта ,от битката останах с един бъбрек,разклатена имунна с-ма и ред незначителни промени ! Преди повече от година започнах прием на пчелен клей,но не клеева тинктура ,а чист пчелен клей ! Сутрин на гладно ,вземам клей колкото едно лещено зърно ! От тогава ,до днес ,аз не зная какво е лекар,болница,антибиотик и т.н. Не че не се разболявам ,но като се разболея,например грип,или настинка,траят 2 дни,на третия ден ,все едно не съм се разболявал ! В Русия ,в детски клиники ,с тежки белодробни заболявания ,лечението се провежда с клеева тинктура и никакви химии!

http://zdrave.rozali.com/netradicion...elen-klei.html
    http://propolisom.ru/
    http://www.pchelovodstvo.ru/2007/09/propolis-retsepty/
    http://bgconv.com/docs/index-77335.html?page=2
    http://www.sir35.narod.ru/Psycholog/Propolis_031103.htm

Нужно е да се прочете !
    Лекарството,Панацеята е в нашите ръце !

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Оооооо, това отдавна е налице.
    И си скромен и смирен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    И си скромен и смирен.
    Това са ми най - ярко изразените черти - да съм скромен и смирен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Тяна,като се съберем няколко пъти ще си отговориш и сам.Чувството за хумор няма нужда от стимули.С моето понякога прекалявам,но е чистосърдечно и без лоши помисли(задни мисли,така да се каже).Относно темата - всичко което съм написал е абсолютна истина : https://www.helikon.bg/books/266/-%D...html#book_info
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Потребител
    Регистриран
    13.06.2011
    Пчеларски район
    Бургас
    Ако експериментите с тези лекарства се докажат и ако информацията за тях стане широко известна, за няколко години пенсионните системи ще се сринат, пренаселеността ще задълбочи съществуващите и сега проблеми. И това сигурно ще стимулира прилагането на други средства за противодействие от Световния елит.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Медформин сигорно съм изял 2-3 килограма ( диабет тип 2) така че до 100те го откарвам като нищо Въпроса е дали да давам на пчелите щото от толкова въглехидрати дали и те не са лепнали някакъв диабет-пък и да поживеят повечко, нали и те душа носят.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •