Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 347

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Браво за ентусиазма.
    За пореден път се потвърждава, че може пчеларите да не сме всичките инженери но сме изобретателни.
    НО
    Имам много сериозни опасение към консистенцията напитката. Правена ли е проба дали тази питка не се разтича в кошера?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Браво за ентусиазма.
    За пореден път се потвърждава, че може пчеларите да не сме всичките инженери но сме изобретателни.
    НО
    Имам много сериозни опасение към консистенцията напитката. Правена ли е проба дали тази питка не се разтича в кошера?
    Е не би трябвало да се разтича нали е в найлоново пликче .

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Веднага след замесването тестото е още топло и доста меко, но така е по добре че се разфасова и точи по лесно. След около едноседмичен престой в стая с температура около 6-7 градуса питките станаха твърди като бетон (започнах да се притеснявам че съм пресолил манджата), но се оказа че след като ги пренеса в стая с температура около 20 градуса за 24 часа омекват до консистенция подобна на тестото от клипа на Дамян. На Никулден сложих пробно на двайсетина кошера по питка и тези дни ги проверявах - всичко беше нормално.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Здравейте. Рецептата на Дамян не я пробвах. Мисля че 8гр. лимонена киселина на 4кг. захар е много /може и да греша/.
    Бях си инвертирал 65% захарен сироп и пробвах с него.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    При смесването на пудра захар с инвертиран сироп, тестото наистина става като женско дупе с целулит.
    След като добавих + от друга рецепта обаче, целулита изчезна и дупето стана меко като пластелин.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    При смесването на пудра захар с инвертиран сироп, тестото наистина става като женско дупе с целулит.
    След като добавих + от друга рецепта обаче, целулита изчезна и дупето стана меко като пластелин.
    Здравейте,

За какъв + става въпрос, че нещо не схванах? Може и виното да ми е в повече! Ако имаш желание ОТКРИЙ ТАЙНАТА и на нас, моля.
    Весели празници на всички, наздраве.

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

За какъв + става въпрос, че нещо не схванах? Може и виното да ми е в повече! Ако имаш желание ОТКРИЙ ТАЙНАТА и на нас, моля.
    Весели празници на всички, наздраве.

Поздрави, Г. Георгиев
    Ако го напиша тук може да го прочете и Дамянов.
    Затова ще ти пиша на лични.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Ако го напиша тук може да го прочете и Дамянов.
    Затова ще ти пиша на лични.
    А като е тайна защо изобщо намекваш че я знаеш, чегъртай си там както си знаеш и си трай, но друго си е като се направи човек на интересен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •