Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 347

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Зъбните колела на валовете ти са убиец-браво никога нямаше да се сетя. Какъв им е диаметъра.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Зъбните колела на валовете ти са убиец-браво никога нямаше да се сетя. Какъв им е диаметъра.
    Случайно ми хрумна сутринта докато пиех кафе и се чудех къде да поръчам истински зъбни колела , иначе валовете са от пвц тръба ф 200.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Случайно ми хрумна сутринта докато пиех кафе и се чудех къде да поръчам истински зъбни колела , иначе валовете са от пвц тръба ф 200.
    Браво виждам, че си осъществил идеята!
    Keep Walking...

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Браво за ентусиазма.
    За пореден път се потвърждава, че може пчеларите да не сме всичките инженери но сме изобретателни.
    НО
    Имам много сериозни опасение към консистенцията напитката. Правена ли е проба дали тази питка не се разтича в кошера?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Браво за ентусиазма.
    За пореден път се потвърждава, че може пчеларите да не сме всичките инженери но сме изобретателни.
    НО
    Имам много сериозни опасение към консистенцията напитката. Правена ли е проба дали тази питка не се разтича в кошера?
    Е не би трябвало да се разтича нали е в найлоново пликче .

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Веднага след замесването тестото е още топло и доста меко, но така е по добре че се разфасова и точи по лесно. След около едноседмичен престой в стая с температура около 6-7 градуса питките станаха твърди като бетон (започнах да се притеснявам че съм пресолил манджата), но се оказа че след като ги пренеса в стая с температура около 20 градуса за 24 часа омекват до консистенция подобна на тестото от клипа на Дамян. На Никулден сложих пробно на двайсетина кошера по питка и тези дни ги проверявах - всичко беше нормално.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Здравейте. Рецептата на Дамян не я пробвах. Мисля че 8гр. лимонена киселина на 4кг. захар е много /може и да греша/.
    Бях си инвертирал 65% захарен сироп и пробвах с него.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    При смесването на пудра захар с инвертиран сироп, тестото наистина става като женско дупе с целулит.
    След като добавих + от друга рецепта обаче, целулита изчезна и дупето стана меко като пластелин.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Адаш, тестото го правя мекичко защото щадя тестомесачката. Слагам го в дамски чорап. Като го затоплят пчелите през деня се размеква и го усвояват. Вечер като направят кълбото то се стяга в чорапа. И така докато цъфнат минзухарите...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •