В момента се развива световен скандал по въпроса. НАСА твърди, че интервюто със Стенли Кубрик е фалшиво, а кацанията на луната са истински. В подкрепа на твърденията си НАСА е публикувала на сайта си над 10 000 засекретени до момента снимки от различните полети по програмата Аполо.

http://cosmos.actualno.com/nasa-publ...ws_499514.html

Тези снимки сега ще отворят работа на хиляди хора по света да ги изследват една по една и да търсят в тях признаци за фалшификация.

Накратко - в момента се разгаря световен скандал. В интернет пространството за кратко време се появиха десетки хиляди линкове на статии по темата. Също така в YouTube се появиха стотици клипове. Едно нещо обаче все още остава скрито - КАКВА Е ИСТИНАТА? Интервюто ли е фалшиво, или полетите на НАСА?

Аз лично съм склонен да си мисля, че фалшифицирани са именно полетите на НАСА. Това по пътя на здравата логика. Как така още преди 40-50 години сме кацали на луната повече от 10 пъти, а после сме я забравили за толкова дълго време. Та луната е в нашия заден двор и би трябвало досега да сме кацали на нея поне 1000 пъти, още повече че съвременната космическа техника е поне 100 пъти по-съвършенна.

Как така едновременно всички космически държави по света решиха, че луната не е интересна, и се концентрираха да изследват всички останали планети и техните спътници? Има нещо гнило в цялата тази работа. Едно от разумните обяснения е, че това е в резултат на сключен договор с извънземни, които са ни забранили кацането на луната (това пак по материали от интернет).