Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1210

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ха сега обясни на колегата какво означава тази гръцка дума.Не всеки, четящ този форум има висше техническо,електро–технич еско или каквото и да е висше.Дали ще те разбере какво искаш да му кажеш ? Ако той те разбере,останалите,без висше,дали са те разбрали?
    Да, прав си,корегирах го. Виж текста сега добре ли е?
    Но и аз имам въпрос: Редно ли е човек, който даже терминологията на автоматичното регулиране не познава, да се заема с конструирането на подобни неща? Не отиваме ли в почина "Направи си сам" понякога далеч над техническата си подготовка и практически умения?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Разбира се че е редно. Той си го прави за себе си. На никой няма да го продава и задължава по някакъв начин да работи с това. Абсолютно направи си сам е и няма нищо лошо.
    Колкото до идеята с тея тухли гласувам с НЕ.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Не отиваме ли в почина "Направи си сам" понякога далеч над техническата си подготовка и практически умения?
    Да, има го това залитане .Но какво да прави бедния български пчелар като джоба му е тънък и не може да си позволи да купува всичко.Казва си –защо да ги давам ,като мога да опитам да си го направя.Със спестените пари ще купя захар .Аз например,имам желание да се сдобия с няколко майки на Скутелатор ,но ми идват в тежест да отдела финанси за тях и затова си ги произвеждам .Е,крайречна превъзхона,но засега ме задоволяват.Така и с колегата–така или иначе ще довърши започнатото.Може да скърца,К.П.Д. –то да е ниско,но за него ще е успокоение ,че е спестил някой лев.Така мисля.А почина си е хубав–развива гънки .

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    При мен се получи много интересно нещо, от първите две партиди които инвертирах в две от бутилките от които бях взимал от сиропа същия се кристализира, а в другите си е нормален и в момента, както и контролната проба от първата варка която още си стой във фризера. това не мога да си го обясня на какво се дължи?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ....Така мисля.А почина си е хубав–развива гънки .
    И понякога убива хора!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И понякога убива хора!
    Е ,те това ако се получи е много ,много лошо.Но да не спамим хубавата тема повече .Смятам ,че колегата е следил написаното и ще си направи добре сметката.

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Днес поради хубавото време реших да подхраня кошерите с питки.Обаче установих,че инвертираният сироп с който съм подхранвал и е останал неизяден,на няколко кошера се беше "взахарил".В същото време имаше /от същият/който си беше течен.Въпросът е :това нормално ли е?Нали инвертираният сироп не се взахарявал,уж? Или е някакъв ментак...IMG_0820.jpgIMG_0821.jpgIMG_0822.jpgIMG_0823.jpg[ATTACH]

Автор
    Регистриран
    07.10.2010
    Пчеларски район
    ДОБРИЧКА
    нищо му няма може семейството да е по слабо сложи им го до отвора по близо

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    За щастие проблема не е в семейството.Въпросът е какво му е на сиропа и защо в едната хранилка консистенцията е като на свинска мас, а другата е течен?

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град

piper, какъв е произхода на сиропа, който ползваш?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •