Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 62

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Напротив устроиството и да не е е популярно работи перфектно. Аз лично съм направил 5-6 такива на колеги приятели .Още преди 2-3 год. като се появиха клипове аз го копирах и направих . Тази лизонската цена е прекалено голяма за това устройство, но аз не работя с него ,а жена ми и сестра и. Така разпечатваме ние https://youtu.be/zDtVAA4mZzE

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Напротив устроиството и да не е е популярно работи перфектно. Аз лично съм направил 5-6 такива на колеги приятели .Още преди 2-3 год. като се появиха клипове аз го копирах и направих . Тази лизонската цена е прекалено голяма за това устройство, но аз не работя с него ,а жена ми и сестра и. Така разпечатваме ние https://youtu.be/zDtVAA4mZzE
    До колкото се вижда рамките са без уширение, може ли да се разпечатват рамки с уширение. Другия ми въпрос е какво е захранването, пара или ток.
    А третия ми въпрос е може ли да направиш още едно, (съответно срещу заплащане) ако може да работи без 220волта и с рамки с уширение.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Работи на пара рамките са без уширение ,аз не ползвам такива и за това така е направено. Не съм мислил с как бих го направил с уширение

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Парата с какво е създаваш може ли малко разяснения, снимки. Ще съм ти много благодарен да споделиш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    Парата с какво е създаваш може ли малко разяснения, снимки. Ще съм ти много благодарен да споделиш.
    Под самия нож има заварена медна тръба с ф-10. Парата се прави от тенджера под налягане като клапана който свири когато буля готви съм го разпробил тоест уширил .Там на клапана маркуч коит е свързан от едната страна на ножа а от дугата маркуча в една празна кофичка.Системата е отворена.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Да не остана по назад, и да питам: Колко е голяма тази тенджера, за колко време, (работа с ножа) ти стига?

Преди време ми попадна една парна баня (душ кабина с вода и пара). Купих я с надеждата да си направя парна восъкотопилка и порен нож за разпечатване........Но все още не съм и започнал, нещо много сложно ми се оказа.

Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Да не остана по назад, и да питам: Колко е голяма тази тенджера, за колко време, (работа с ножа) ти стига?

Преди време ми попадна една парна баня (душ кабина с вода и пара). Купих я с надеждата да си направя парна восъкотопилка и порен нож за разпечатване........Но все още не съм и започнал, нещо много сложно ми се оказа.

Поздрави, Г. Георгиев
    Тенджерата е 5-6 литра и с едно доливане на обяд изкарва до вечерта.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •