Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    За да не стане беля, да уточня нещо. Жиленето по врата трябва да е под нивото на раменете . Ако е по на горе се получава пулсиране на кръвоносните съдове на врата (личен опит ).Жилото е добре да се вади веднага (поне първите пъти- цялото количество на отровата излиза до 10 мин. ). На колената съм стигал до 6 ужилвания (без никаква схема ).Август покрих вр. Мусала.
    А сега наздраве!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от boris Виж публикацията
    За да не стане беля, да уточня нещо. Жиленето по врата трябва да е под нивото на раменете . Ако е по на горе се получава пулсиране на кръвоносните съдове на врата (личен опит ).Жилото е добре да се вади веднага (поне първите пъти- цялото количество на отровата излиза до 10 мин. ). На колената съм стигал до 6 ужилвания (без никаква схема ).Август покрих вр. Мусала.
    А сега наздраве!
    Благодаря за информацията.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Аз също пробвал - съпруга сложила ми на кръстата (1-2-3 и т.н.т. до 8-ем на ден) Първи биха заедно з *Алергозан* :-) , последни - кога дойде време чувствам нещо ми липсва (като наркоман :-) ) Общо 80 пчели - вече година и половина кръста ми не боли. Препоръчвам.

Потребител
    Регистриран
    29.12.2011
    Искам само да направя една вметка.
    Добре е да се уточни с какви пчели се извършват ужилванията.
    Отровата на летните и на зимните пчели има различен химичен състав. В резултат на това, съответно могат да се очакват и различни физиологични реакции на организма.
    Включително усещането за болка, алергичните реакции и т.н. А също и различен лечебен ефект, очакван като следствие от прилагането на въпросните лечебни пчелни ужилвания.
    Колкото до апитерапевтите, изобщо не знам дали и в каква степен се съобразяват с този факт.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от Sandokan Виж публикацията
    Искам само да направя една вметка.
    Добре е да се уточни с какви пчели се извършват ужилванията.
    Отровата на летните и на зимните пчели има различен химичен състав. В резултат на това, съответно могат да се очакват и различни физиологични реакции на организма.
    Включително усещането за болка, алергичните реакции и т.н. А също и различен лечебен ефект, очакван като следствие от прилагането на въпросните лечебни пчелни ужилвания.
    Колкото до апитерапевтите, изобщо не знам дали и в каква степен се съобразяват с този факт.
    Др. -а Евгени има думата.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Трябва да се повторя - Лечението е комплексно .
    Пчелната отрова се комбинира с другите пчелни продукти.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    Гладолечението не помага при бактериални инфекции.
    За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.

Наблюдател
    Регистриран
    21.08.2023
    Би ли ми го пратил, моля. Да разбирам ли, че само с диета си безсимптомен? Какво си пробвал като лечение? Пчели пробвал ли си? Благодаря

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    Няма лечение, бактерията не се влияе от антибиотици, до смърт ще е у теб. Трябва да се държи в ремисия чрез диета, аз следвам протокола за диета на клиниката от Аусбург, това е най-доброто за сега.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    Лаймска Болест – при ухапване от кърлеж | limpida

В края на тази статия е описан протокола от Аусбург.
    Жилят ме пчели през целия сезон / грижа се за 200 пчелни семейства /, ако това помагаше да съм се изчистил 1000 %, моето мнение е че ужилването от пчела помага на имунната система, но не лекува лаймска болест. Това се потвърждава и от лабораторни изследвания, пчелната отрова не убива бактерията. Препоръчвам ти детоксикация при специалист, например д-р Людмила Емилова.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •