Разкъсванията на сесиите снощи може да са по причина, че цяла вечер разцъквахме настройките и пробвахме различни функции. Ако е било това, в следващите дни би трябвало вече да ги няма тези проблеми. При мене също на 2-3 пъти се разкъсваха сесиите в един от прозорците, но в другия прозорец аз активно си играех с административното меню на чата. Нека да изчакаме още ден два без да си играя с администрациите, и да видим дали нещата ще се стабилизират.
Иначе самият форум има настройка за секюрити, при която даден потребител автоматично се разлогва, ако няма активност от негова страна. Старата настройка беше 900 секунди, а сега я вдигнах до 3600 секунди. Повече не мога да я вдигам, защото ако някой ползва форума от чужд компютър (например в компютърна зала) и после забрави да се разлогне, до 1 час след това всеки, който седне на този компютър, ще може да работи с готово логнатия чужд акаунт.
Ако си мислите, че сесиите на чата се затварят поради липса на активност по форума, тогава трябва поне веднъж на всеки час да искате от форума нова страница или най-малкото да правите Refresh на съществуващата. Така удължавате времето за автоматично разлогване с още един час.
Не та знам с лисица ли си с чакал ли си, ама при мене си работи на поразия!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Брей, добре че Дамянич ме светна за тоя кеш. Пак изкара една ракия. Не знам от чата ли е ама напоследък голяма аудитория? Голямо благадаря на Матеев. Ще го почерпя тоя човек.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Точно кеша е проблема. С "лисицата" съм и в офиса и в къщи. В неделя в офиса чата изгря, а вчера в къщи липсваше. Почистих кеша и нещата си дойдоха по местата.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))