Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 11 до 20 от общо 59

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Как не те домързя да ги изброиш
    Трябва да цъкаш някоя страница на форума иначе те хвърля. Писането в чата не го признаваше за активност и те изхвърля. Отваряш някоя страница и чата тръгва.
    Tarty направи течение с влизане и излизане, аз бях втория, слънчо и той излизаше малко, но не знам защо, Iliew мисля, че нямаше проблеми.
    Не, че не мога да си сложа autorefresh 1-2-5-30 min, но ако може да се реши с промяна на настройката. Ако не може, остави ще си сложа рефреш и няма да имам проблеми.

Знаеш ли дали има и какъв е кода за изображения? [img] [/img] не действа в чата или са изключени(много вероятно).

И мен ме изхвърля постоянно и трябва да се логвам.Ако може да се реши този проблем ще съм благодарен.Или да се увеличи времето за изхвърляне при липса на активност.Иначе Дамянов ще помага за autorefresh.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Разкъсванията на сесиите снощи може да са по причина, че цяла вечер разцъквахме настройките и пробвахме различни функции. Ако е било това, в следващите дни би трябвало вече да ги няма тези проблеми. При мене също на 2-3 пъти се разкъсваха сесиите в един от прозорците, но в другия прозорец аз активно си играех с административното меню на чата. Нека да изчакаме още ден два без да си играя с администрациите, и да видим дали нещата ще се стабилизират.

Иначе самият форум има настройка за секюрити, при която даден потребител автоматично се разлогва, ако няма активност от негова страна. Старата настройка беше 900 секунди, а сега я вдигнах до 3600 секунди. Повече не мога да я вдигам, защото ако някой ползва форума от чужд компютър (например в компютърна зала) и после забрави да се разлогне, до 1 час след това всеки, който седне на този компютър, ще може да работи с готово логнатия чужд акаунт.

Ако си мислите, че сесиите на чата се затварят поради липса на активност по форума, тогава трябва поне веднъж на всеки час да искате от форума нова страница или най-малкото да правите Refresh на съществуващата. Така удължавате времето за автоматично разлогване с още един час.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не та знам с лисица ли си с чакал ли си, ама при мене си работи на поразия !
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Брей, добре че Дамянич ме светна за тоя кеш. Пак изкара една ракия. Не знам от чата ли е ама напоследък голяма аудитория? Голямо благадаря на Матеев. Ще го почерпя тоя човек.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Точно кеша е проблема. С "лисицата" съм и в офиса и в къщи. В неделя в офиса чата изгря, а вчера в къщи липсваше. Почистих кеша и нещата си дойдоха по местата.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Чудя ви се на акъла. Какво сте се заяли с тоя чат? Като че ли някой ще го ползва, след като има Скайп и Вайбър. Губите си само времето и парите.
    Аз лично ще проверя колко добри шахматисти са пчеларите

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Лично Матеев ще те бъхта като чувал.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Матеев ме наказа преди малко
    Лошото на виртуалния шах е само едно - като пия две-три не мога да те хлопна с дъската К'ъв спорт е то туй!?!?
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Матеев ме наказа преди малко
    Лошото на виртуалния шах е само едно - като пия две-три не мога да те хлопна с дъската Къв спорт е то туй!?!?
    Ти пък от къде разбра, че можеш да играеш по - добре с дъската? Да не започнеш да охкаш виртуално след малко?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ти пък от къде разбра, че можеш да играеш по - добре с дъската? Да не започнеш да охкаш виртуално след малко?
    Изчислил съм го! Значи...дължината на ръката ми Х корен квадратен от катета на хипотенузата Х 3.14 = все ми е тая, важното е ракия да има.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •