Добро утро! Мани дето нямаме по няколко дроба. То добре, че нямаме по два стомаха и по две гърла![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Отдавна не се занимавам с производство на хляб. Този бизнес е за хората с много големи възможности. Аз съм дребна риба, която предпочита да плува в свои води. Правя само закуски- там ми е силата!
Един все викал"Господи защо не си ми дал 30 х.я да имам за всеки ден от месеца,че тия готени мацки и всичките да са щасливи...".Така повтарял редовно и нещеш ли чува глас Господен."Добре Стояне,ела да ти дам 30-те х.я" Запътил се Стоян щастлив и с много фантазии в главата,нарамил 30-те х.я и тръгнал щастлив.Но чува глас "А тия две кофи с мъди кой ще ти ги носи"........
Така,че братле,нека бъдем благодарни за това което имаме...
По препоръка на доктора...
Лекуваме се
12299310_10203803235081338_760656205821048499_n.jpg
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Бате Венци, това не е сироп за гърлобол. Това е шотландска шльокавица- модераторски мехлем. С него се лекуват от простотиите, дето им ги стоварвам на главата. Ами да ти кажа тя и мойта е убава, ама твойта е по-отлежала.
Дамяне,братле,.сигурно си забелязал,че доктори няма и Хипократ го няма има Бизнесмени с главно "Б"......Защо не пробваш с натурална ракиица-лекува всички болежки и не само лекува,а и предпазва....Но щом вярваш на "доктора" лекувай не чакай,но "лекувай" със мярка...
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))